XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Program för tonåringar med djur

Oavsett om din tonåring är på en kurs för att ta itu med en karriär inom veterinärmedicin eller hon är helt enkelt ett djur entusiast, kan program med favorit fyrbenta vänner lära barnen om empati, biologi, beteende och mycket mer. Från din lokala skydd till högskolor och gårdsvänliga program, det finns mängder av aktiviteter som kan presentera din tonåring att djurkoncept.

Gemenskapen eller skolDjurSkyddet klubbar

Din tonåring kan ta de första stegen för att lära sig om djur genom ett samhälle eller skola djurskydds klubb. Humane Society i USA förespråkar denna typ av program som ett sätt för tonåringar att komma samman och arbeta som en grupp för djurens rättigheter. Tonåringar kan anta ett av Humane Society befintliga kampanjer som en orsak till Paws - att stoppa valp kvarn-typ massa hundavel - eller vänner för höns - ett program för att avsluta fabriken jordbruk och höna förlossning. Ett annat alternativ är för tonåringar att starta eget liknande djurskyddsprogram, som arbetar med en lokal skydd eller en kampanj för djurens rättigheter genom affischer eller tal på samhället och skolan händelser.

4-H och jordbruksdjur

4-H är en nationell organisation som når mer än 6 miljoner barn över hela landet. Medan 4-H klubbar och program har en mängd olika jordbruksrelaterade ämnen, har organisationen vissa djurspecifika erbjudanden som veterinärmedicin, hund och häst kursplaner. The Veterinary Science Curriculum omfattar ämnen som inkluderar djurens anatomi, abnorma djur förhållanden och karriärer som en veterinär. Tonåringar som väljer hunden Curriculum lär om ansvarig avel, ledarhundar och hundens hälsa. Hästen Curriculum har lektioner på ridning färdigheter, beteende och vård. Det särskilda program som din tonåring kan delta i kan bero på din lokala 4-H klubb och deras fokus.

College program

Även din tonåring är inte riktigt redo att börja college ännu, kan han dra nytta av djur program som det lokala universitetet har att erbjuda. Pre-college program erbjuder ofta seriös student som har ett stort intresse för djur eller veterinärt bruk möjlighet att utforska specifika ämnen eller en möjlig karriär. Till exempel, North Carolina State University Pre-College program har sin fyradagars-och-natt Poultry Science Summer Institute för gymnasieelever med ett intresse av att fullfölja en potentiell karriär inom fjäderfä institutet och VetCAMP för tonåringar som vill lära sig om grunderna för veterinärmedicin och vad en karriär inom detta område innebär. University of Pennsylvania Likaså erbjuder en sommar VETS Program för tonåringar i 11 och 12 grader som vill utforska en karriär med djur.

praktik

En av de bästa sätten för en tonåring att verkligen lära sig om en potentiell karriär som arbetar med djur är prova en praktikplats under high school år. Dessa typiskt sommar, program tillåter tonåringar att arbeta i ett djurmiljö som ett zoo, veterinär centrum eller universitet. Även tonåringar inte faktiskt kommer att få ta på samma ansvar som en professionell veterinär eller akademiska forskare, kan de titta på vad experterna gör och försöka grundläggande aktiviteter såsom administrativa uppgifter.