XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Den bästa mobilen plan för tonåringar

Om du har tonåringar som bor i ditt hus, är det troligt att de dreglar över de senaste telefonerna och högteknologiska funktioner som erbjuds. De kan känna sig pressad att hålla jämna steg med sina vänner och se mobiltelefoner som nödvändigheter för deras upptagna sociala liv. Eftersom tonåringar kommer sannolikt tillbringa mycket tid med sina telefoner, är det viktigt för dig att överväga dina alternativ noga när man väljer en mobiltelefon plan för din tonåring. Den bästa mobilen plan för din tonåring kommer att passa henne behov användnings och finansiell kapacitet.

Kontrakt Versus Prepaid

Även om det är tradition att köpa en två-års kontrakt från en tjänsteleverantör, förbetalda och pay-as-you-go-telefoner blir mer och mer populärt. Om du köper din tonåring ett förbetalt telefon, behöver du inte oroa dig för hennes omdragning upp extra avgifter på faktura varje månad, och det finns flexibilitet i inte vara låst till ett avtal om du vill byta leverantör utan avgifter. Å andra sidan, om din tonåring använder en hel del data och minuter, hon kan ständigt ber dig att fylla sin telefon med flera minuter, vilket kan vara dyr. Dessutom, underteckna ett kontrakt kommer normalt får du en rejäl rabatt på en ny mobiltelefon. När du registrerar dig med en förbetald tjänst, måste du betala fullt pris för telefonen, vilket kan vara ganska hög om du vill ha en hel del funktioner. Om du vill att ett kontrakt, se till att titta på familjens planer så att du kan hantera alla dina telefoner på ett ställe och få en rabatterat pris.

Begränsad Versus obegränsad användning

Beslutet om huruvida eller inte att erbjuda obegränsad data och minuter till din tonåring är helt personlig och beroende på din tonåring önskemål och behov samt din föräldraskap stil. Om du inte vill att din tonåring limmad till sin telefon, kan du vill hålla sig borta från obegränsad planer. Dock kommer många begränsade planer börja ta betalt extra om din tonåring överskrider sin tilldelade mängd minuter för månaden. I detta fall, kan du behöva noggrant spåra hans mobiltelefon användning eller välj ett förbetalt plan som kommer att skära honom när han är ute minuter. Obegränsad planer är oftast den dyraste, så priset kommer också att vara en faktor i att välja en plan.

internet

Medan några av de mer högteknologiska eller smartphones kräver månadsdata och webbplaner, lägga Internet till din tonåring telefon plan är fortfarande i allmänhet frivilligt. Om den högre kostnaden för en dataanslutning inte passar din budget, överväga att uppmuntra din tonåring att använda ditt hem Internet istället. Du kan dock förvänta din tonåring att kämpa dig hårt för tillgång till Internet på sin telefon på grund av den växande befolkningen i mobila webbanvändare och påtryckningar från sina vänner för att hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen.

Föräldrakontroll

Flera mobiloperatörer och några oberoende mjukvaruföretag tillåta föräldrar att köpa föräldrakontroll för deras tonåring telefon för en extra kostnad. Föräldrakontroll kan tillåta dig att blockera inkommande bildmeddelanden, skapa en godkänd kontaktlista och begränsa användning för att hjälpa dig att förhindra din tonåring från att använda sin telefon för att delta i riskbeteende.