XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man mäter bollen handskar


Baseball handskar komma i olika storlekar för både manliga och kvinnliga basebollspelare. Iklädd en boll handske som inte är rätt plats för dig kan orsaka obehag när du spelar och kan också hindra dig från att korrekt utbyta bollen från handsken till din hand. Att veta hur man mäter en handske kommer att visa dig om din äldre handske har skiftat i storlek på grund av år av användning.

Instruktioner

1 Lägga handsken på en plan yta med handflatan uppåt. Du behöver inte utöva påtryckningar på handsken så att hela handsken vidrör den plana ytan.

2 Placera den övre änden av måttbandet längst ut på spetsen av pekfingret på bollen handske.

3 Köra måttbandet rakt ner direkt till bollen handske. Se till att bandet ständigt gör kontakt med handsken. När du gör det, bör tejpen falla in i en del av fickan på handsken.

4 Läsa hash märke på måttbandet som är närmast änden av hälen av bollen handske. Denna avläsning blir mätningen av det bollhandske.

Tips

  • Mät alltid din handske åtminstone två gånger för att säkerställa en korrekt behandling.
  • På grund av den mänskliga faktorn, är det alltid rekommenderas att prova på en boll handske innan man köper.
  • Använd endast ett flexibelt mätverktyg, såsom en trasa måttstock. Detta är nödvändigt eftersom mätanordningen måste kunna få kontakt med handsken under hela processen. En mätsticka eller linjal kommer inte att fungera.