XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Camping är en utomhusaktivitet som åtnjuts av människor från alla samhällsskikt. Från tillbaka landet och vildmarkscamping, till lättillgänglig familjen camping det finns en mängd olika alternativ för att passa de behov och kunskapsnivå hos de flesta som vill tälta och njuta av utomhus. Det finns flera åtgärder som kan vidtas för att överleva en campingtur, speciellt en som innebär en familj med yngre barn.

Instruktioner

1 Planera camping resa i god tid. Gör planer som du skulle för någon semester eller resa. Bestäm var du vill åka, vad du vill göra och hur länge du ska eller kan stanna. Ta hänsyn till eventuella korta halv dagsturer som kan vidtas, liksom aktiviteter utan att behöva köra bort från campingen.

2 Packa för camping resa med mind-set av komfort och njutning. Speciellt när man planerar en resa med mindre barn, är detta ingen tid att prova färdigheter vildmark överlevnad. Packa massor av mat samt snacks, drycker och föremål för underhållning.

3 Planera för det oväntade eller ännu värre scenario. När camping, är det värsta fallet oftast regn, så vad ska du göra? Inkludera spel, radio, böcker eller andra föremål som kan hålla familjemedlemmar höll för eventuella längre perioder. Detta är också ett bra tillfälle att lämna campingplats och njuta av en kort halv dagars resa till en lokal turistattraktion eller historiska området.

4 Forskning de aktiviteter som finns i eller nära campingplatsen. Många gånger finns det möjligheter till vandring, fiske och andra utomhusaktiviteter. Att ta sig tid att inkludera fiskeutrustning eller andra föremål kan inte bara öka möjligheterna för skojs skull, men kan också minska mängden pengar genom att spara på maskinuthyrning. Också överväga att ta cyklar på resan.

5 Planerar att tillbringa tid runt picknickbord eller en lägereld. Detta är en stor familj tid för djupgående eller tillfälliga samtal. Den viktigaste punkten är att uppmuntra familjen bindning.

6 Inkludera en första hjälpen-kit. Ett av de snabbaste sätten för camping att vända katastrofala är genom skador som inte kan behandlas. Packa en första hjälpen-kit för grundläggande skärsår, skrapsår eller brännskador. Tänk på att det finns en möjlighet för fler traumatiska skador som stukningar eller att du kan också behöva stabilisera en potentiell benbrott. Vet hur man använder objekt i satsen ordentligt.

Tips

  • Använd online-resurser för att påbörja planeringen för en camping resa. En campingplats webbplats är ofta en bra startpunkt där du kan hitta allmän information för att organisera din utflykt.
  • En camping resa kan vända katastrofalt om ordentlig planering inte görs. Familjen resor i synnerhet kan smälta ner om det inte finns tillräckligt aktiviteter speciellt för mindre barn. Överleva en campingtur handlar om planering och har oförutsedda för ner gånger samt planering för det oväntade.