XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Eksem, även känd som atopisk dermatit, är en hudåkomma som ser ut som ett utslag. Till skillnad från utslag som orsakas av irriterande, är eksem en reaktion av immunsystemet. Det kan ibland följa allergiska reaktioner.

orsaker

Eftersom eksem är ett immunsvar, och det finns inget sätt att kontrollera reaktionen av immunsystemet, det finns inte ett sätt att avgöra vad den exakta orsaken till utbrottet är.

Lättnad

Eksem kan klia. Lindra symptomen genom att bada barn mindre ofta. Håll bad under 15 minuter, så hennes hudens naturliga oljor kan bygga upp och få lite lugnande lättnad.

fukta

Använd en mild fuktkräm omedelbart efter bad tid för att täta i fukt. Välj en lotion framtagen för känslig hud så färgämnen och doftämnen inte kommer att irritera utbrottet. Dab på en bit av hydrokortison en procent till de drabbade platserna att minska klåda och svullnad.

överväganden

Överväga att sätta en luftfuktare i barnets sovrum. Varm och torr luft kan förbättra eksem symptom. Se bara till att luftfukt rengörs regelbundet för att förhindra mögel och bakterier bildas.

missuppfattningar

Eksem hos barn ser mycket lik den smittsamma svamp ringorm. Ringorm överförs till barn från andra människor. Eftersom ringorm behandlas annorlunda än eksem, se till att ha din barnläkare undersöka utslag att göra en korrekt diagnos.