XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hospice är en utmanande område av hälso- och sjukvården i att arbeta. Inte bara måste du vara anpassade till behoven hos patienten, men du måste vara stödjande vårdtagarens familj under denna känslomässigt ansträngande tid. Det är svårt att hålla personliga känslor i schack när man arbetar med ett hospice hemvist för första gången. Snart nog kommer du lära dig att ha en djup samband med din hospice invånare. Detta är den typ av anslutning som du bara kommer att ha när man arbetar med patienter i de sista stadierna av livet.

Instruktioner

Hur man sköter om Hospice Resident

1 Erkänn dina känslor. Att arbeta med ett hospice är bosatt är mentalt och fysiskt ansträngande. Tala med din chef eller chef om du inte kan eller osäker på hur man handskas med dina känslor. Alla som arbetar i hospice startade i ett känslomässigt stenig plats och är i allmänhet mer än villiga att hjälpa dig att arbeta igenom dina känslor. Detta är viktigt eftersom du inte riktigt kan ta hand om din hospice bosatt tills du tar hand om dig själv.

2 Tala med din hospice bosatt som om din bosatt kan höra dig, även om du är bosatt i en koma. Hörseln är det sista meningsfullt att lämna kroppen, så alltid anta att din bosatt kan höra dig. Tala med din hemvist om lätta ämnen, såsom väder eller aktiviteter som äger rum i bostaden.

3 Besvara bosatta frågor ärligt, även de om döden. Svara bara med fakta. Inte interject egna personliga åsikter eller religiös övertygelse, även om din hemvist säger att det är OK. Som sjukvårdspersonal, är det av yttersta vikt att hålla dina personliga åsikter och religiösa övertygelser privat. Det är acceptabelt att besvara din bosatta fråga med en fråga för din bosatt att begrunda.

4 Lyssna på din boendes oro. Fix vad problem du kan och erkänna oavsett problem du inte kan. Bekräfta vad din hemvist har att säga, även om din hemvist ställer en fråga som du inte vet svaret. Det är OK att säga att du inte vet svaret på din bosatta fråga.

5 Ordna en socialarbetare eller präst att stoppa genom vårdtagarens rum. Vårdtagaren och vårdtagarens familj kommer att göra med en flod av känslor. De får inte be om hjälp på grund av att osäker på vart du ska vända eller hur man ber.