XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur hitta Bike Trainers


Cykel tränare tillåter cykelentusiaster möjlighet att använda sin egen cykel hemma genom att trampa stilla. Tränare är ett verktyg att använda under de kalla, vintermånaderna när utomhus cykling är inte ett alternativ. De är en populär träningsanordning med amatörer och professionella cyklister, triathletes och även för personer med knäskador behöver en säker rehabiliterande träningsverktyg.

Att hitta en cykel tränare kan vara enkelt om du är medveten om butiker online och offline som säljer dem.

Instruktioner

Hur hitta Cykling Trainers Online

1 Rikta din webbläsare till webbplatser som är specialiserade på cykelprodukter. Prestanda cykel och TriSports har ett brett utbud av cykling tränare för olika förmåga nivåer.

2 Välj på menyraden alternativet för inomhus cykelprodukter. Välj cykel tränare som passar inom din prisklass och erfarenhetsnivå. Lägg produkten till "Din varukorg", som kommer att börja betalningsprocessen.

3 Betala för din cykel tränare. De flesta webbplatser accepterar kreditkort eller betalkort.

Tips

  • 1. Kostnaden för lärare varierar kraftigt efter märke och design. Det finns tre typer av stilar: vätska, vind och magnetiska. Fluid tränare använder vätskor inom tränare för att skapa en smidig motstånd. De är i allmänhet den tystaste av alla tränare. Vind utbildare skapa motstånd genom att vrida en intern fläkt. Varje pedal stroke orsakar fläkten att rotera. Magnetiska tränare i mellan priset punkten vätske- och vind tränare. De skapar motstånd baserat på magneter. Det rekommenderas att du tar dessa faktorer i beaktande innan de köper en tränare.
  • 2. butiker och online webbplatser kommer typiskt rabatt tränare under våren och sommaren säsonger som cyklister huvudet utomhus för att rida.
  • 3. Var beredd på att byta ut bakre cykeldäck efter tre till fyra månader på tränare med konsekvent användning. Eftersom det bakre däcket är fäst till ytan som roterar, kommer det att slitas ut med varje användning.