XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Biceps Stretch Reflex

Den stretch reflex, även kallad den myotatic reflex, är ett skyddande svar mot sträckning. Kroppen skyddar sträckta muskler genom att kraftfullt contracting den. Vissa typer av fysisk träning dra nytta av stretchreflexen att skapa mer makt. Använd biceps stretch reflex att utföra pullup motion.

stretch Reflex

Muskler innehåller receptorer, så kallade muskelspolar, som detekterar förändringar i längd inom muskelfibrerna. När du sträcker din biceps, eller någon muskel, spindlarna sända en signal till hjärnan att mäta och justera sträckningen, om det behövs. Om hjärnan anser sträckan för intensiv eller kraftfull, aktiverar det stretch reflex, vilket gör att muskeln att plötsligt dra ihop sig. Detta skyddar muskler från en överdriven sträckning och möjlig vävnadsskada.

Biceps Stretch Reflex

När läkaren kranar ditt knä, orsakar din underbenet att sparka ut, hon testa stretch reflex. Kranen aktiverar senorna under knäskålen. Det sträcker sig plötsligt senor och muskler spindlar, så att kroppen för att initiera stretch reflex. Din quadriceps kontrakt och orsaka underbenet att rycka. Senor biceps muskler som aktiverar stretch reflex är på insidan av underarmen vid armbågen böja. Gäng dessa senor resultera i biceps upphandlande, orsakar din underarm att rycka.

plyometric Training

Plyometric utbildning innebär hoppning, hoppande eller trycka mot något kraftfullt för att driva kroppen i den motsatta riktningen, såsom en klappa push-up. Sträckan reflex är en av de komponenter som ger kroppen med kraft och energi som används i plyometric utbildning. Till exempel, om du faller ner i en knäböj innan du utför en vertikal hopp, kommer du hoppa högre än om du började med bara en liten böj på knäna. Snabbt släppa in en knäböj med kraft förlänger quadriceps muskler. Kroppen aktiverar stretch reflex och kontrakt muskeln. Om du hoppar i detta ögonblick, kan du använda kraften i stretch reflex kontraktion att driva själv i luften.

Drivs pull-ups

Sträckan-reflex reaktion av biceps muskler kan du driva själv under pull-up övning. Ta på en pull-up bar och suspendera dig med hakan vid eller ovanför baren. Snabbt släppa kroppen tills armarna är helt utskjutna. Detta kommer att utlösa kroppens stretch reflex i biceps muskler. Använd den plötsliga nedgången i biceps muskler för att hjälpa dig att dra kroppen tillbaka till baren. Även om du behöver gå ner snabbt för att aktivera stretch reflex, se till att du går ner med kontroll eller du kan sträcka armbågen eller anstränga biceps muskler.