XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fettförbränningen Diet Tips


Diet är en av de viktigaste vapnen i kampen för att förlora fett. Inte svälta sig själv. Istället vara medveten om vilken mat du äter och hur ofta. Eftersom din kropp behöver är annorlunda än en annan person, inte en diet plan inte passar alla. Det finns dock några tips som kommer att arbeta för alla som kan modifieras för att passa din fettförbränning mål.

Äta mindre oftare

Ät små måltider 5 till 6 gånger dagligen för att förlora fett. Enligt Shapefit din ämnesomsättning behöver mat ungefär var 2 1/2 till 3 timmar för att arbeta effektivt. En stor frukost, följt av en medelstor lunch och en lätt middag med friska låg fetthalt snacks i mellan ger kroppen energi och ökar din ämnesomsättning. Detta innebär att man skär portionsstorlekar, men inte svälta dig själv. Ät tills du är full, men inte så att du måste lossa en knapp eller två.

Drick vatten

Enligt Strip att fett diet och hälsa Journal vatten hydrater din kropp och spolar gifter ur ditt system som kan hjälpa din kropp lagra fett. Läsk och många juicer är höga i socker och kalorier. Stora mängder socker orsakar en ökning av blodsockernivåerna, och en eventuell krasch, vilket resulterar i att känna sig hungrig snart efter. Byte av läsk och höga socker juice med vatten skär en enorm mängd kalorier i din kost, och eliminerar cravings för ohälsosamma livsmedel.

Hoppa över Salt

Enligt Fat Loss Diet blogg, kan natrium sakta din ämnesomsättning. Om du vill förlora fett, uppmärksamma din natriumintaget. Detta betyder inte att eliminera det helt och hållet, men många människor använder salt på varje måltid, och det är för mycket. Byt salt med natriumfritt kryddor som vitlök.

Hoppa inte över måltider

Om du hoppar över måltider, inte din kropp inte vet när nästa måltid skulle komma, så det lagrar allt du äter senare så att den har energi för att fungera korrekt. Om du är hungrig, äta. Många hoppar över frukosten men det verkligen är den viktigaste måltiden på dagen. Din kropp har fastat under åtminstone sex till åtta timmar, och din ämnesomsättning behöver uppsving som en hälsosam frukost ger för att väcka upp och få den på fötter igen.

Äta färska livsmedel

Bearbetade eller konserver har mer natrium och innehåller färre näringsämnen än färska livsmedel. Enligt min hälsa och Fitness en färsk tomat, till exempel, har omkring 8 mg natrium medan en burk tomater, avrunna, innehåller 86 mg natrium. Du kan överväga det mer praktiskt eller mer kostnadseffektivt, men dessa livsmedel är inte att hjälpa dig att förlora fett. Om du använder färska - och även frysta - livsmedel i dina måltider, kommer du att ha mindre fett för kroppen att lagra. Att köpa grönsaker, kött och frukt från lokala odlare ofta kostar mindre än burkmat.

Ät proteinrika livsmedel

Shapefit rekommenderar att äta en mager proteinkälla med varje måltid. Att äta protein håller dina kvävehalter hög vilket bidrar till muskeltillväxt. Dessutom är protein en "thermogenic" mat, vilket innebär att det bränner kalorier. För varje 100 kalorier av protein du äter, bränner kroppen cirka 30 kalorier för matsmältningen. Friska proteinkällor inkluderar sojaprodukter, bönor, magert kött och fågel.