XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Prisvärda sjukförsäkring som täcker graviditet

Även om många länder erbjuder gratis eller till låg kostnad sjukförsäkring till alla gravida kvinnor i USA, gravida kvinnor ofta oförsäkrade eller underinsured. Från och med 2010, privata hälsa planer betalas endast hälften av amerikanska födslar på grund av förlossningsvården undantag, höga premier och rutin avslag av graviditeten som en "befintligt skick". Om du stöter på finansiella hinder för nödvändig vård för dig och ditt barn, är du inte ensam i antingen de problem du ställs inför eller lösningar som du och ditt barn förtjänar.

hälsoeffekter

Prisvärda täckning tryggar mödravårds mödrars och spädbarns liv och hälsa. Många graviditetsrelaterade skador och dödsfall i USA kan förebyggas. De härrör från en brist på försäkringar och korrekt, snabbt sjukvård tillgång, inte en brist på moderna sjukvårdsinrättningar. En miljon kvinnor ger årligen födelse utan mödravård. Att inte ha mödravård ökar dödligheten för spädbarn femfaldiga och tredubblar hastigheten för låg födelsevikt spädbarn.

Otillräcklig mödravård, om någon, bidrar till att förklara varför amerikanska kvinnor riskerar döden av graviditetskomplikationer mer än kvinnor i 40 andra länder. 1,7 miljoner kvinnor per år - en tredjedel av alla som levererar i USA - har komplikationer som kan försvagande även när inte livshotande. Kvinnor och barn som är minoriteter och fattiga drabbas oproportionerligt från alla dessa hot mot liv och hälsa.

Mänskliga rättigheter på spel

Tillgången till mödravård att överkomliga tillstånd täckning är en fråga om sedan länge etablerade universella mänskliga rättigheter. En 2010 Amnesty International rapporten konstateras att den amerikanska underlåtenhet att säkerställa mödravård tillgång för alla brutit mot rätten till liv, den högsta uppnåeliga hälsa och frihet från ras och könsdiskriminering.

Privatmarknaden alternativ

Om du redan har en kommersiell politik sjukförsäkring, eller söker en, läsa igenom detaljerna noga för att se exakt vilka tjänster det omfattar och utesluter. Om du inte kan få eller har råd med försäkringsskydd för din graviditet, gå vidare snabbt till andra alternativ så att du kan minska eventuella förseningar i din mödravård.

Lågpris hälsovårdsprogram tilltala många underinsured eller oförsäkrade personer. Den Consumer Health Alliance, branschorganisationen för dessa program, betonar att de inte sjukförsäkring planer. För en månadsavgift, de ger dig tillgång till hälso- och leverantörer som erbjuder lägre priser. Dessa program brukar inte utesluter människor med redan existerande villkor, inklusive graviditet.

Statligt finansierade lösningar

Under 2014 kommer federalt uppdrag vård förändringar förbjuda de flesta privata hälsa planer "avslag av graviditeten som ett redan befintligt skick och deras beteckningar mamma och vård av nyfödda som tillval snarare än nödvändigt. Mellan 2010 och 2014, kan människor som avvisats av kommersiella försäkringsgivare vara berättigade till redan befintligt skick försäkring planen, eller PCIP att hälsovårdsreformen leder till varje stat. Du behöver inte vara låg inkomst för att kvalificera.

Medicaid och barns hälsa Insurance Program eller CHIP, är statligt finansierade planer sjukförsäkring. Medicaid är för lägre inkomster människor, är gratis eller har låga premier och egenavgifter, och utesluter inte för befintliga förhållanden. Barn, gravida kvinnor och personer med funktionshinder är mest sannolikt att kvalificera sig. Medicaid betalar för 42 procent av USA: födslar och nu omfattar tjänster på fristående födelse centra samt sjukhus.

CHIP är en låg kostnad plan för barn vars familjer inte uppfyller kraven för Medicaid men inte har råd privata sjukförsäkringar. I många stater omfattar gravida kvinnor. Vissa stater erbjuder Medicaid eller CHIP invandrade gravida kvinnor och barn som är lagligen bosatta i USA illegala invandrare kan få Medicaid enbart för akut behandling.

Andra alternativ

Fråga din vårdgivare om avbetalning eller glidande skala betalningar. Leta efter gratis eller till nedsatt kostnad sjukvård i kataloger på nätet för American Association of Birth Center, National Association of vårdcentralerna, National Association of Free kliniker och National hälsosam start Association. Kontakta Maternal barnhälsovård Bureau mödravård linjen vid 1-800-311-BABY / 2229 (engelska) eller 1-800-504-7081 (spanska). Det är olagligt för ett sjukhus för att vända bort en kvinna i aktiv arbete, oavsett hennes ekonomiska situation.