XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Eliminera rynkor är mycket lättare i dag än någon annan tid i historien. Receptbelagda och over-the-counter rynkkrämer kan användas för att mjuka upp och knubbig upp fina linjer runt ögonen, pannan och mun. Icke-invasiva procedurer som Botox och Restylane injektioner är utmärkta alternativ för människor som inte är villiga att genomgå kirurgiska behandlingar som ansiktslyftning. Valmöjligheterna i dag tillåta människor att behålla ett ungdomligt utseende långt in sina mognare år.

Instruktioner

Krämer

1 Använd ett recept retinoid grädde från din hudläkare. Om du vill ha en mildare behandling, köpa en over-the-counter skrynkla grädde som innehåller rynkor bekämpande ingredienser som Q10 enzym, retinol, alfa-hydroxisyror och koppar peptider. Dessa är de aktiva ingredienser som finns i de flesta topiska behandlingar. Låt dig inte luras av pris; dyr inte nödvändigtvis lika bättre.

2 Ta bort all makeup och tvätta ansiktet med ett milt rengöringsmedel. Klappa torrt.

3 massera försiktigt krämen i problemområden.

4 Applicera solskydd innehåller en solskyddsfaktor på 15 eller mer. Om du använder ett recept retinoid, måste du använda solskyddsmedel eftersom behandlingen kommer att göra huden mer känslig för UV-strålar.

5 Sätt på smink eller fuktkräm efter applicering av wrinkle cream.

kosmetiska ingrepp

6 Försök Botox. Botox har under de senaste åren blivit en av de mest populära rynkor behandlingar. Det innebär att injicera botulinum toxin typ A i ansiktsmusklerna att jämna ut rynkor.

7 Få Restylane eller Juvederm injektioner. Dessa är också känd som mjuka filler injektioner. När injiceras, knubbig de ut djupa veck.

8 Försök dermabrasion. Detta förfarande innebär att man använder en roterande borste för att "slipa" huden, vilket ger en mycket jämnare utseende totalt. Det kan ta några månader efter det inledande förfarandet att lägga märke till de faktiska resultaten.

9 Få en kemisk peeling. I detta fall är kemikalier appliceras på huden för att förstöra den skadade, rynkig yttre skiktet och möjliggöra ny, frisk hud för att bilda och ta dess plats. Den nya huden är mindre rynkig än det föregående lagret.

Tips

  • Rådgör med din hudläkare innan beslut fattas om någon av dessa behandlingsalternativ. Fråga din hudläkare om fördelar och nackdelar med varje behandling och vilken som är rätt för dig baserat på din hudsjukdom. Använd recept och over-the-counter rynkkrämer exakt enligt anvisningarna. För bästa resultat gäller minst en gång om dagen till drabbade områden. Kom ihåg att ingen av dessa behandlingar ger permanent frihet från rynkor. Du kan behöva upprepa några av dem varannan månad.
  • Receptbelagda retinoider kan orsaka klåda, torrhet och rodnad. Avbryt användningen och kontakta din läkare om dessa biverkningar blir outhärdlig.