XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man ska leva med fetma


När du har bestämt att du är överviktig och inte bara övervikt, kan du behöva justera din livsstil därefter. Om du har vidtagit åtgärder för att gå ner i vikt eller är fysiskt oförmögen att gå ner i vikt, då kanske du undrar hur man ska leva med fetma. Många offentliga inrättningar är inte lämpade för överviktiga personer och några justeringar kan behöva göras på din sida. Det finns sätt att lindra bördan av fetma i det dagliga livet.

Instruktioner

Leva med fetma

En ljusare upp ditt intag av salt. För mycket salt kan leda till högt blodtryck, vilket är en riskfaktor av fetma.

2 De-stress själv. Stress orsakar också högt blodtryck. Ett effektivt sätt att leva ett stressfritt liv är att sträcka varje morgon. Stretching medan du lyssnar till lugn musik kan inte bara lindra stress, men kan också förbättra cirkulationen, vilket i sin tur kommer att sänka blodtrycket.

3 Eliminera stekt mat från din kost, som en annan riskfaktor för övervikt är högt kolesterol. Stekt mat kan täppa dina artärer.

4 Välj tabeller i stället för bås när de äter på en restaurang. Bås är inte gjorda för överviktiga individer och du kan spara dig förlägenhet och frustration genom att välja mer flexibla sittplatser.

5 Ta reda på vilka flygbolag tillhandahåller större säten eller inte ta ut en extra avgift för överviktiga personer att använda två platser. Det finns några flygbolag kvar som fortfarande stolta över överlägsen kundservice. Söka dem och utnyttja deras tjänster i stället för dem som inte kommer att ta emot dig.

6 Få ett minne skum madrass för din säng. Många människor som måste leva med fetma finner sova mycket obehagligt. Om madrassen är för hård, kan det vara svårt att somna. Om madrassen är för mjuk, kan du vaknar upp med en fasansfull ryggvärk. Inköp av ett minne madrass kan vara en klok investering eftersom madrass faktiskt kommer att utgöra din kropp.

7 Drick mycket vatten. Vatten kommer att rena din kroppsliga system av gifter och föroreningar. Du bör dricka 8 till 10 glas vatten per dag.

Tips

  • Se till att du kontrollera ditt blodtryck varje månad.
  • Se till att kontrollera ditt kolesterol vartannat år.
  • Välja naturliga källvatten eller destillerat vatten i stället för kranvatten.
  • Förutsätt inte att andra kommer att rymma dig och din kondition.
  • Låt inte företag gör du tycker illa om dig själv.