XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man balanserar kolhydrater på kroppen för livet diet


The Body for Life Diet kombinerar kost och motion i en intensiv duo att leverera snabba resultat, inklusive viktminskning, fitness och hälsa. Dieters balans kolhydrater på kroppen för livdieten genom att minska den totala mängden kolhydrater och förbättra kvaliteten på kolhydrater äts. Det är inte en carb-diet, men det är mycket protein och dåliga kolhydrater slås på menyn. Här är hur man balanserar kolhydrater på kroppen för livet diet och få ut det mesta av denna fitness plan.

Instruktioner

1 Planera din meny, som ska omfatta sex små måltider per dag, enligt kostrekommendationer. The Body for Life Diet avskräcker stora kolhydratrika måltider på grund av dålig effekt dessa har på blodsockret. Varje måltid bör innehålla protein och komplexa kolhydrater, men inga enkla kolhydrater såsom de i vitt bröd, sockerhaltiga livsmedel och vitt ris.

2 Ät komplexa kolhydrater till frukost. Den första måltiden på dagen bör omfatta hela råa frukter och fullkornsprodukter. Fuktiga irländska havre med grädde och bär gör en bra start på ett hälsosamt dag. Din första mellanmål kan vara ett äpple med blandade nötter eller morot pinnar och en hel vete bagel.

3 Balans kolhydrater med proteinrika livsmedel, såsom en kalkon och ost smörgås på fullkornsbröd, för lunch. Inkludera ett glas mjölk med smörgås och du fortfarande mår bra. Bara hoppa över soda - som har alldeles för många dåliga kolhydrater för att kvalificera sig på kroppen för livet diet.

4 Inkludera protein och bra kolhydrater i din mellanmål på eftermiddagen medan komma i form och gå ner i vikt med kroppen för livdieten. Dill pickles, färska tomater med olivolja och vinäger och päron är alla bra alternativ. Glöm inte att inkludera protein, såsom en bit ost, en hårdkokt ägg eller en handfull blandade nötter.

5 Ät en hälsosam middag och balansera dina kolhydrater genom att inkludera protein med din måltid. Huvudrätter som ryggbiff, kycklingbröst och lax filet är alla tillåtna.

6 Glöm inte dessert. Bara för att du är på en diet, betyder inte att du kan inte skämma bort din söta tand lite. Bara hålla sig borta från sockerhaltiga livsmedel och prova frukt istället. Färska bär i yoghurt eller en portion av äppelmos är bra alternativ.

Tips

  • Diet för sex dagar och ta sjunde av medan du är på kroppen för livet diet. På din lediga dag, behöver du inte att utöva och du kan äta vad du vill. Ledigt kommer att hjälpa dig hålla fast vid din diet resten av tiden.