XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad kommer Androgel Do till spermie?

Introduktion

Androgel är en utvärtes testosteron behandling som ofta föreskrivs i hela USA och hela världen. Enligt tillverkaren av Androgel, sedan introduktionen på marknaden under 2001, har läkarna skrivit mer än 10 miljoner recept för produkten. Androgel kan ta med testosteronnivåer tillbaka till det normala, men det har möjlighet att ha negativa konsekvenser för din spermieantalet.

spermatogenes

I vanliga doser, inte Androgel inte visar en stor risk för att sänka din spermier efter användning. Men efter långvarig användning, eller med alltför hög dosering Androgel skulle kunna avbryta spermatogenesen processen. Spermatogenesen är den process där spermier mogna i kroppen, eller i mer vetenskapliga termer när spermatogonier utvecklas till helt mogna spermier. Utan slutförandet av processen, spermier är oförmögna att befrukta ett ägg, huvudsakligen lämnar den manliga infertila.

FSH

Spermatogenes kräver en specifik hormon för att aktivera processen. Detta hormon produceras av hypofysen och kallas follikelstimulerande hormon (FHS). Efter alltför mycket exponering kan Androgel blockera kroppens förmåga att producera detta hormon genom återkopplingshämning. Detta innebär att Androgel blockerar banorna behövs för hormonet att bli aktiverad.

spermie

Utan förmåga att gå igenom spermatogenes, några eller alla av din sperma är oförmögna att mogna. Detta minskar din övergripande spermier och fertilitet.