XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Idéer om Personlig tillväxt


Att upprätthålla en hälsosam kropp och själ på en daglig basis kräver samvetsgranna avsikt och ansträngning. Kartlägga din dagliga framsteg för att hålla en positiv anda på dåliga dagar. Skapa och överträffar kortsiktiga och långsiktiga mål belönar dig på en mängd olika nivåer. Tillåt dig själv att lyckas genom att vistas fokuserade på den större bilden. Kom ihåg att göra en insats för att fortsätta framåt är en prestation.

mål

Ställa in och spåra mål är lika viktigt som att möta dem. Belöna dig själv i små eller stora sätt beroende på hur betydande målet du nått är. En loggbok eller tidskrift specifikt för målinriktad information är användbar med det här steget. Mål bör återspegla emotionella, personliga, fysiska, ekonomiska och karriär behov. Lägg till nya mål som gamla är uppfyllda och kontinuerligt granska listor för att hålla dagordningar färskt i dina tankar.

daglig motion

Fysisk träning kan du ventilera negativa uppdämda känslor och idéer på ett konstruktivt, hälsosamt sätt. När övningen är inte redan en del av din pågående rutin, börjar mindre är rätt väg att gå. Huvudet utomhus för optimal mental stimulans. Ett blås bris, kvittrar fåglarna, forsande vatten och varma solstrålarna rör sinnena, uppvaknande olika hjärnans receptorer och skjuta nytt perspektiv i ditt sinne. En hälsosam kardiovaskulära systemet och flexibla muskler gör det också möjligt att du kan känna inkrementell regelbundna framsteg som din vikt sjunker och musklerna stärkas.

journal

Komma och vistas mentalt frisk kräver en uppmärksamhet på detaljer och hälsosamma dagliga vanor. Chef till en bok, kontorsmaterial, stillastående eller detaljhandel stormarknad och välj en tidskrift som tilltalar dig. Gillar utseendet och känslan av den tomma boken uppmuntrar dagligt bruk. Välj fodrade och ofodrade sidor baserade på personliga preferenser. Vid början av journalföring, identifiera det ögonblicket, timme eller dag känslor, förväntningar, besvikelser och prestationer. Inkludera en rad punkter för att bygga ut alla känslor. Diagram övergripande framstegen och underhålla skrivvanor för att säkerställa fördelar.

Delta Offentliga evenemang

Lär dig hur man fokusera på vad som är viktigast för dig och vad dina avsikter om familj, karriär, relationer eller personlig utveckling. Ett sätt att skala bort ovidkommande tankar, vanor eller beteenden är att delta i olika anföranden, författare intervjuer, seminarier och öppna diskussionstillfällen. Gå online eller kontrollera tidningar och tidskrifter för datum och tid. Många händelser är gratis och kräver ingen tidigare forskning. Självförbättring författare, grundare av välgörenhetsorganisationer eller ideella organisationer, religiösa ledare och specialister i hjärnans utveckling ger användare, kunniga, faktabaserade samtal.