XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sjukvårdskostnader i USA har skjutit i höjden under de senaste åren och därefter, tusentals - om inte miljoner - av amerikaner har fallit mellan stolarna. Medan problemet är verkligen en utmaning för dem med låga till medelnivå inkomster, gör din forskning och veta var man ska leta ger dig ett försprång i spelet.

Instruktioner

1 Forskning dina val innan du köper. I grund och botten, kommer du att titta in i tre alternativ - föreningar, försäkringsbolag och agenter. Till exempel, genom att gå till www.eHealthinsurance.com får du en meny med alternativ. Sam Gibbs, senior VP av försäljningen, säger att detta online brokerage representerar över 175 olika transportörer i hela landet. "Vad är unikt med oss ​​är att inom ett givet tillstånd eller postnummer nivå, varje försäkring som finns vi sätta upp på vår hemsida."

2 Känn din inkomstnivå. Detta är mycket viktigt eftersom det innebär att kontrollera om du har rätt till offentligt stöd eller måste köpa en plan genom ett företag, såsom Aetna, Blue Cross, Horizon, HIP, etc.

3 få på nätet och välja på lämpligt sätt. Enligt Phil Lebherz, grundare av oförsäkrade Helpline, 43 miljoner amerikaner är oförsäkrade men ungefär en tredjedel är berättigade till "offentligt stöd av något slag." Således, om du är osäker på om du har rätt till offentligt stöd eller måste köpa en egen politik, att gå online kommer att hjälpa. På Uninsured Helpline hemsida kommer du att fylla i grundläggande kriterier som gör det möjligt för portalen att hänvisa dig till lämpliga resurser.

4 Följ upp med ett telefonsamtal. Detta är viktigt när du har ytterligare frågor är oklart om huruvida ett befintligt skick kommer att diskvalificera dig eller om du bara har problem med tanken på att köpa försäkring online.

5 Ompröva alla alternativ. Innan du investerar $ 500 eller mer av dina surt förvärvade pengar, ompröva exakt vad du gör och vad du och / eller din familj behov. Även kommersialiseringen av försäkringsbranschen i USA har sina uppenbara nackdelar - kostnad, möjlig olämplig riktning av medel, för att rusa driva igenom läkemedel som kan eller inte kan vara i Amercicans bästa intresse - det finns också några upsides. Den verkliga plus är att industrin inte är ett monopol och som konsument, hålla dig kort att shoppa. Om du pratar med Blue Cross eller HIP (i New York), kom ihåg det finns andra alternativ där ute som kan vara en bättre fit.But inte ta alltför lång tid att räkna ut det. Du vill täckas särskilt i händelse av en olycka eller allvarlig sjukdom.

Tips

  • Se till att du alltid täcks av någon form av försäkring. Om du inte gör tillräckligt med pengar för en självständig politik, besöker oförsäkrade hjälplinjen att vara ansluten med en subventionerad för att möta dina inkomster / familjens behov.
  • Gör din hemläxa genom att läsa allt det finstilta och följa upp genom att ringa det avgiftsfria nummer som tillhandahålls på litteraturen.
  • Gör ditt bästa för att hålla sig frisk. Bli sjuk i Amerika kan vara ganska dyrt, även med sjukförsäkring.
  • Gå till läkaren när du är sjuk.
  • Se till att få en årlig mammogram om du är en kvinna över 35, eller om du har en historia av bröstcancer i din familj.
  • Lura inte dig själv. Bara för att du har möjlighet att uppnå oberoende täckning betyder inte att det inte kommer att allvarligt anstränga din budget. David Oscar, konsument förespråkare för New Jersey Association of Health Writers, påpekar att även tillgång till försäkringar i New Jersey och andra stater finns, överkomliga priser är inte så garanteras.
  • Ignorera inte ovanliga tecken din kropp kan vara berätta. Allt från hudcancer till blodproppar kommer att skicka tydliga signaler om att du måste lyssna. Män, särskilt, måste släppa "stiff upper lip" inställning och gå till en läkare.