XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Alter Aluminium Bats


Aluminium fladdermöss används för softball och ungdom baseball ligor. Dessa metall fladdermöss är gjorda för att tåla de hårda träffar från bollar, utan splittring eller splittra som deras trä motsvarigheter. En aluminium bat är lite svårare att förändra och minska. Som sagt, det finns ett par metoder som låter dig ändra vikten av BAT att göra din sving mer effektiv, och generera mer makt.

Instruktioner

1 Placera slagträ i en bänk vice och stänga käftarna, så att bat vilar på längden. Placera den smala Tappit vid kanten av bat, nära toppen, där sömmen är bildad mellan huvud bat och den övre bat ände-kontakt. Vira trasan i slutet av Tappit och slå den med gummiklubba för att smälla ändpluggen utanför bat.

2 Köra sandpapper runt innerkanten av änden av BAT. Applicera ett skikt av klar självhäftande lim på insidan av BAT vid slipade området.

3 Skjut cirkulär bat vikt på limmade innerkanten av BAT. Låt limmet torka vikten i läge och sedan trycka på slutet av bat igen. Den extra vikten gör det möjligt för extra vridmoment under svingen och därmed slå bollen hårdare och hårdare.

4 Skär bat handtaget tejpen handtaget. Linda handtaget med tjockare eller tunnare band, enligt dina behov. Kontrollera med din liga om regler för tejp höjd, bredd och användningen av tejp eller bat tjära - innan förändra ditt band.