XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
10 tips för Fall Fitness

Översikt

Hösten är en övergångs tid på året. Bladen på träden förändras, det blir mörkare tidigare, och de temperaturer svalna. Det är en favorit tid på året för många människor. Dock kan dessa samma förändringar också leda till stress för personer som tenderar att falla av hälsa och fitness vagn under övergången. Det finns många roliga möjligheter att förbli frisk, eller ens börja ett träningsprogram på hösten som kan fungera för alla. Planering för säsongsmässiga förändringar, hitta stöd från gruppövning och omfattar evenemang och aktiviteter som säsongen har att erbjuda är nyckelfaktorer i vistas passar genom övergången.

Dra nytta av höst aktiviteter

Höstgruppevenemang som pumpa plocka, majs labyrinter, hemsökta spår, och bygg löv pålar är aktiva alternativ som också kan vara kul bindnings upplevelser för familj och vänner. Organisera en weekendresa eller lokal get-together med en höst tema och planerar att vara aktiv.

Engagera dig i gemenskaps Events

Med höstsäsongen kommit många semester-tema lokala roliga körningar och evenemang. Titta i tidningen för Halloween körningar, kalkon travar och renar romps. Enligt en 1991 sammanfattande rapport från ERIC Digest, utbildning för ett specifikt mål, såsom en ras ökar anslutning till ett träningsprogram. Registrerar dig med vänner eller familj kommer att hålla dig ansvarig för att slutföra utbildningen.

Chef till banorna

Fall är en av de vackraste tider på året för att få utanför. Ta en vän och hitta några lokala parker eller spår att gå, springa eller cykla och njuta av utsikten över förändrade bladen.

Klä för vädret

När vädret blir kallare, kan det avskräcka folk från att gå ut för att träna. Detta problem kan förmedlas genom att bära vindskärmande kläder och klä sig i lager. Korrekt klädsel och tillbehör (hattar, handskar, etc.) som skär ner på bulk men ändå tillåta värme att göra utomhus fitness mer njutbar som kylan av hösten metoder

Drick vatten

Stanna hydrerade även när temperaturerna svalna. Människor känner ofta mindre törstig när det inte är varmt utanför, men vistas hydrerad är lika viktigt på hösten eftersom det är när solen är blixtsnabb. När hösten rullar runt, kom ihåg att hålla koll på ditt vätskeintag att hjälpa till med både motion återhämtning och kontroll aptit.

Dricka te

Drick mer te för att värma upp för de kallare temperaturer. Grönt te och svart te innehåller antioxidanter som hjälper avvärja sjukdomar under influensasäsongen så att du kan förbli friska och aktiva som säsongen skift.

Undvik Holiday Candy

Enligt National Institutes of Health, i genomsnitt, icke-överviktiga vuxna får ungefär ett pund per år runt helgdagar. Förutom att skapa ohälsosamma vanor, kan ackumulering av denna vikt med tiden leda till fetma. Var noga med att packa massor av hälsosamma mellanmål att mumsa på hela dagen för att hjälpa till att avskräcka dig från bete på sötsaker som dyker upp på kontoret, hemma eller på fester.

Vända Fall sysslor i ett träningspass

Enligt Hälsoläget, en 150-lb. person kan bränna 135 kalorier genom att kratta löv i 30 minuter. Vänd utomhus sysslor i ett spel genom att sätta små uppnåeliga mål för att passera tid och bränna bort fett.

Motion tidigt på dagen

Försök att träna på morgonen eller under dagen. Med tiden förändras och solen tidigare kan det kännas som om det är senare på dagen än det egentligen är. Detta kan göra människor mer trött än vanligt. Att få in en rutin att arbeta tidigt garanterar träningen blir gjort och ändå ge tid på eftermiddagar och kvällar för att slappna av.

varierar Aktiviteter

Eftersom vädret svalnat och sommaren avslutas, kan det bli svårt att hålla sig motiverad. Försöker en mängd olika aktiviteter och varierande träning kommer att hålla en ny snurr på motion och möjliggöra förtroendet att bygga inom ett brett utbud av aktiviteter.