XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Spinn cykel är ett bra sätt att få i en fantastisk träning när du inte har lyxen att komma ut på vägarna, eller när behöver motion innan solen går upp eller när solen går ner. För att hålla din träning omväxlande och intressant, är det bra att arbeta olika aeroba system under cykling. Följande styrka konditionsträning hjälper dig att bygga din styrka uthållighet. Tänk på det som en vikt träningspass på cykeln. Det är hur benen ska känna efter träningen - som du just avslutat en tuff träningspass i gymmet.

Instruktioner

1 Stretch för 5-10 minuter och sedan hoppa på spin cykel och börja snurra.

2 Värm upp i ett lugnt tempo på spin cykel för 15 minuter, med hjälp av mild motstånd. Du vill att värma upp musklerna och långsamt vakna upp din heart.The uppvärmning kommer att få blodet att pumpa genom systemet.

3 Starta den första av tre 10-minuters intervall genom att öka motståndet mot den punkt där takten är 50-60 varv per minut. Detta ska kännas hårt men inte så hårt att du inte kan trampa smidigt. Var noga med att upprätthålla en god form i överkroppen, låter benen gör allt arbete.

4 Undvik att dra med armarna. Din puls kommer sakta öka men du bör inte känna andfådd. Var noga med att trampa hela vägen genom 360 graders stroke, både dra upp och skjuta ner, stanna slät. Det ska kännas som om du slipning uppför en brant kulle, och riktigt bra musik hjälper en hel del på denna punkt.

5 Efter 10 minuter, låt upp på motståndet så att du kan snurra lätt för en fem-minuters återhämtning.

6 Öka motståndet igen till samma tryck som det första intervallet och upprepa det ytterligare två gånger: 10 minuter hårt, 5 minuter lätt.

7 Svalna i 10 minuter vid en mycket lätt dragning med liten eller ingen press.

8 Sakta får av din spin cykel och sträcka under 10 minuter.

Tips

  • Styrka Endurance (SE) arbete är bra att göra i början av säsongen för att bygga styrka. Detta hjälper till att bygga din uthållighet för den långa säsongen framåt. Du kommer sannolikt att känna en viss ömhet dagen efter det här träningspasset, vilket är bra. Du bör dock inte känna någon smärta. Om du gör, sluta. Du vill inte din kadens vara så långsam och hårt att du tycker du rippa dina knän bort. Se till att du har rätt form och rör sig inte över hela cykeln. Bara benen bör gå och känna stark och stadig.