XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan förbättra din fotboll färdigheter


Oavsett om du är på din stad eller skolans fotbollslag, eller bara vill spela fotboll i din trädgård, det gör ont aldrig att förbättra dina kunskaper. Att vara en bra fotbollsspelare kräver beslutsamhet, praktik och engagemang. Du är aldrig för ung eller för gammal för att förbättra din fotboll färdigheter. Att bli medveten om några enkla tips kan hjälpa dig att förbättra dina kunskaper.

Instruktioner

1 Gå till en fotboll träningsläger. Det finns träningsläger för barn så unga som tre år till vuxen ålder. Fotboll träningsläger kommer att introducera dig till fotboll samt lära dig olika tekniker och övningar som kommer att gynna dig när du spelar. De kommer att lära dig lämplig form och strategi samtidigt som de utmanar dig att bli en bättre spelare.

2 Öva din ställning tekniker dagligen. Oavsett om du vill vara en målvakt eller en framåt, spela brott eller försvar, öva din ställning krav dagligen.

3 Tränings övningar på egen tid. Många tränare kommer att få dig att göra "självmords borrar", vilket är när du sprinten från en kanten till den andra på en snabb och jämn takt. De kan också ha du kör varv runt gränsen av fältet och löpa från den ena änden av fältet till den andra samtidigt sparka och hålla koll på bollen. Öva kör runt i din trädgård, eller gå till ditt område och köra samma övningar.

4 Praxis inspark. Ställ upp bollen och öva sparkar och syftar det på en viss plats. Inrätta ett fotbollsmål eller markörer och praxis sparkar bollen från olika vinklar och avstånd.

5 Öva passerar och skjuta bollen fram och tillbaka. Du bör vara bekväm sparka bollen till någon i närheten och på ett långt avstånd. Försöker köra och passera runt olika hinder som också, såsom markörer eller koner.

6 Spela med tillförsikt. Du kan inte vara rädd för bollen eller att vara i kontroll över bollen. Ju mer du tränar, desto mer säker på att du kommer att vara; när du har bollen i din kontroll du inte kommer att behöva tänka på vad man ska göra med det, du vet.