XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Glutenfria Viktökning Kosttillskott

Enligt Mayo Clinic, är gluten en protein i spannmål, däribland vete, korn och råg. Undvika gluten om du är allergisk mot vete eller om du har celiaki. Att gå upp i vikt, måste du ta in extra kalorier, och om du försöker att bygga muskelmassa, kan du vara ute efter ytterligare protein. Glutenfria viktökning kosttillskott innehåller mycket kalorier för att hjälpa dig att uppnå en positiv energibalans.

Säkerställa

Se till klinisk Styrka är en näringsrik shake från Abbott Nutritionals. Det har 24 viktiga mineraler och vitaminer, inklusive antioxidantvitaminerna A, C och E. De tillgängliga smaker är jordgubbar och grädde, krämig mjölkchoklad och hemlagad vanilj. Denna shake har en Immune Balance blandning med 3 g prebiotiska kostfiber samt antioxidanter för att förbättra immunsystemets funktion. Denna viktökning tillägg är fri från gluten och laktos. Varje 8 oz. servering har 350 kalorier och 13 g protein. Proteinet är en del av Se s Revigor formel, som behandlar den naturliga förlust av muskelmassa som sker under åldrandet.

Lyft

Boost Plus näringsrik viktökning Supplement är en energidryck med extra protein. Det är för människor som behöver gå upp i vikt eller som behöver energi för att ta sig igenom dagen. Det kommer i vanilj, choklad och jordgubb smaker. Varje 8 oz. portion ger 360 kalorier, 14g av protein och 45 g socker. Det har även 26 vitaminer och mineraler, inklusive antioxidanter som vitamin C, vitamin E och selen. Detta tillägg har 30 procent av det dagliga värdet för kalcium, som främjar friska tänder och ben, och elektrolyter som klorid, kalium och natrium. Detta färdig dryck viktökning tillägg är laktos- och glutenfri.

Met-Rx

Met-Rx 100 procent naturliga instantiserad Whey är en glutenfri viktökning tillägg för kroppsbyggare och andra personer som vill bygga kroppsmassa. Enligt Met-Rx, stöder denna proteinpulver muskler och styrka. För att göra pulvret, blanda en skopa in i 8 oz. av vätska, och lägga frukt eller yoghurt om du vill. För snabbare viktökning, lägga till en hög kalori mat som jordnötssmör. Varje portion av pulver har 250 kalorier och 23g av protein. Detta inkluderar 5g av grenade aminosyror, som är viktiga för muskel syntes. Denna viktökning tillägg har ingen transfett eller sackaros och har fruktos och stevia som sötningsmedel. Filtreringsprocessen att koncentrera detta vassleproteinpulver bevarar bioaktiva komponenterna i sina aminosyror. Eftersom det är ett kosttillskott, har Food and Drug Administration inte utvärderat fördelarna med detta pulver.