XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Erhålla smärtbehandling blir allt svårare eftersom fler och fler människor blir beroende av dem. Människor som har kronisk smärta ofta skickas hem med något för att lindra sin smärta som de felaktigt ses som sökare av smärtbehandling av vårdpersonal. Om du är legitimt i smärta, finns det fortfarande resurser för att hjälpa dig att få smärtstillande som du behöver.

Instruktioner

Skaffa smärtstillande medel

1 En skada eller kroniskt smärttillstånd är nödvändigt för att erhålla receptbelagda smärtstillande medel lagligt. Receptbelagda smärtstillande medel kan inkludera Vicodin, Percocet och morfin. Om du är skadad, kontakta din läkare eller gå till ditt lokala akuten omedelbart. De kommer att kunna ge dig något för smärta och ett recept om det behövs när du lämnar sin vård. Om du har ett tillstånd som gör att du kronisk smärta, måste detta dokumenteras i din journal för att få smärtbehandling för behandling.

2 Sjukförsäkringen är inte krävs för att få smärtbehandling, men utan det du kommer att spendera hundratals dollar mer per år än utan den. Ett typiskt recept för Percocet utan sjukförsäkring kommer att vara runt femtio dollar, där det kan vara så lite som tre dollar med sjukförsäkring. Dessutom, för att få smärtstillande medel måste du ha en laglig recept skriven av sjukvårdspersonal som är rättsligt behörig att skriva dem. Det är mycket kostsamt att se en läkare eller besöka en akutmottagning utan sjukförsäkring. Sjukförsäkring kan köpas på nätet, eller genom att besöka en oberoende sjukförsäkring agent. Oberoende sjukförsäkrings medel kan hittas i din lokala gula sidorna delen av telefonboken.

3 Besök husläkare. Berätta för dem att du upplever smärta och ge dem så mycket hälsa information om din sjukdom eller skada som möjligt. Om du besöker en ny läkare, ge dem en kopia av alla dina journaler så att de kan ge dig bättre service. Efter sin granskning, berätta att du behöver ett recept för smärtstillande. Om de känner att du är verkligen i behov av smärtstillande medel, kommer de att skriva till dig en juridisk recept. Om du upplever kronisk smärta, kan de hänvisa dig till en smärtspecialist eller en smärtklinik. En smärtspecialist är en läkare som är specialiserad på behandling av kroniska smärttillstånd och kommer att kunna bättre hjälpa någon som har kronisk smärta.

4 Ta ditt recept för smärtstillande till alla apotek som du väljer. Alla apotek kan fylla smärtstillande recept. Det är viktigt att bara använda ett apotek för alla dina receptbelagda läkemedel så att läkemedelsinteraktioner kan undvikas och övervakas av en legitimerad apotekare. Det brukar bara tjugo minuter eller mindre att fylla ditt recept och du kommer att vara på väg att bli smärtfri.

Tips

  • Om du har en kroniskt smärttillstånd, forsknings smärta specialister inom ditt område. Många läkare inte skriva smärtstillande recept för att tillräckligt behandla någon som är kroniskt ont. Skälet är att många människor har blivit beroende av smärtstillande medel och missbruka systemet. vårdpersonal hänvisa till dessa människor som "smärtstillande sökare", eller "drogsökande".
  • tar aldrig någon smärta medicin som inte har förskrivits till dig av en legitimerad sjukvårdspersonal som är behörig att skriva recept för smärtstillande. Ta inte smärtstillande som tillhör någon annan. Ta aldrig mer smärtstillande medicin än vad som föreskrivs eftersom det kan orsaka andningssvårigheter, koma och även död. Kontakta alltid din lokala apotek om du har några frågor om säker dosering av en smärtstillande som har förskrivits till dig. Om du tror att du kan ha över doseras på smärtstillande medicin, ring 911 omedelbart.