XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Nattliga svettningar anses vara något överdriven natten svettning. Sanna nattliga svettningar lämna en person och lakan dränkt med svett. När överdriven värme, för mycket sängkläder och sängkläder har uteslutits, bör behandlingen sökas.

orsaker

Kvinnor som går igenom klimakteriet eller klimakteriet upplever ofta värmevallningar och nattliga svettningar. Infektioner och cancer kan orsaka nattliga svettningar. När det inte finns någon känd medicinskt skäl för nattliga svettningar, kallas tillståndet idiopatisk hyperthidrosis.

Betydelse

De flesta nattliga svettningar orsakas av klimakteriebesvär värmevallningar behandlas med hormoner. Hormon kosttillskott och behandlingar är till hjälp för nästan hälften av postmenopausala kvinnor som upplever värmevallningar.

Behandla nattliga svettningar

De flesta nattliga svettningar behandlas först utan läkemedel. Patienter uppmanas att hålla deras sovrum cool, dricka mycket vatten, använd en antiperspirant, undvika motion sent på natten, hoppa nattliga snacks och begränsa eller undvika alkohol nära sänggåendet.

Cenestin

Läkare vid Tri-State Sömnstörningar Center i Cincinnati fann att läkemedlet Cenestin hjälpte till med nattliga svettningar. Rapporten, som publicerades i medicinsk News i dag, visade det hjälpte 80 procent av försökspersonerna att minska antalet nattliga svettningar och det minskade sömnstörningar.

Estroven

Estroven används för att behandla nattliga svettningar i klimakteriet och postmenopausala kvinnor. Det rekommenderas också att hjälpa till med övergripande sömn.

Avlimil

Avlimil är ett naturligt komplement som innehåller salvia, sojabönor, silverax och röda hallon. Det kan vara effektivt vid behandling av nattliga svettningar.