XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Fysisk kondition sänker sannolikheten för att utveckla och dö av degenerativa sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar och typ 2-diabetes. En livsstil som stöder fysisk kondition kan utvecklas genom att följa dessa fitness tips.

Varför Kom i form?

Även om fallet för fysisk kondition klart har fastställts av vetenskapliga bevis, många människor håller på att deras stillasittande livsstil. Fysiskt aktiva människor minskad risk att dö i och utveckla hjärt-kärlsjukdom, typ 2-diabetes och vissa cancerformer, men endast tre av tio amerikaner får mängden fysisk aktivitet som rekommenderas för att förebygga ohälsa och förbättra deras livskvalitet.

Hur får man passa?

Enligt 2008 riktlinjer för fysisk aktivitet för amerikaner, friska vuxna behöver minst 150 minuters måttlig intensitet eller 75 minuters kraftig aerob aktivitet varje vecka för att få den fulla effekten av motion. Exempel på aeroba aktiviteter är trädgårdsarbete, promenader, löpning, dans, simning och cykling. En kombination av måttliga och krävande aktiviteter kan utföras i varierande blandningar, så länge som den tid som används per vecka uppgår den rekommenderade mängden. Varje session bör pågå i minst 10 minuter. Den totala mängden tid som tillbringas i dessa korta sessioner bör också lika med rekommenderade 2 timmar och 30 minuter per vecka.
Muskelstärkande övningar som tyngdlyftning, som arbetar med motstånd band, eller gymnastik bör göras på måttliga till höga intensitetsnivåer åtminstone två gånger per vecka. Var och en av dessa sessioner bör omfatta övningar för vart och ett av de stora muskelgrupperna - bröst, rygg, axlar, ben, höfter, mage och armar. Styrka motion kan också brytas upp under loppet av en vecka, så länge aktiviteten gjort lika två träningspass för varje muskelgrupp.

Komma igång och Bo On Track

Många klagar över bristen på tid som ett stort hinder för ett regelbundet träningsprogram. De citerar otillräcklig tid som en ursäkt för att inte ta en fitness klass eller anta hobbies som hem saneringsprojekt eller trädgårdsarbete. Försök att tillämpa dessa 10 snabba fitness tips.

Tio sätt att börja och bo med en träningsrutin

Hitta aktiviteter du tycker om att träffa din fysiska aktivitet mål. Om övningen är kul, är det mer sannolikt att hålla fast vid det.

När du börjar att öka din fysiska aktivitetsnivå, ställer utmaningar för dig själv. Upprätta mätbara mål med din aktuella konditionsnivå och kondition du vill uppnå. Om du för närvarande gå en mil, arbeta mot att köra en mil i fyra till sex veckor.

Ett balanserat förhållningssätt till fysisk aktivitet skyddar kroppen från skada. Inkludera aerobic, styrka och flexibilitet aktiviteter i din träningsrutin.

Schemalägg din träning eller fysisk aktivitet på din dagliga kalender. Fitness är viktigt och bör behandlas med samma eftertanke som ditt jobb eller familjeaktiviteter. Om du blockerar tiden, och behandla det som off gränser, bor du med det.

Åtaganden gentemot dig själv ibland gå vilse i kraven i det dagliga livet. Hitta en partner eller en grupp att träna med - det bidrar till att skapa en känsla av ansvar gentemot sig själv och andra. Identifiera en vän som pursing fysisk kondition och schemalägga en regelbunden tid för att träffas och träna eller ta en fitness klass. En kompis kan uppmuntra dig.

Fira dina framgångar. När du kör din första milen eller din första 5K ras, dela din framgång med människor som stöder dina ansträngningar. Belöna dig själv med en ny bit av fitness redskap eller en stor massage. Då planera för nästa utmaning.

Oavsett fysisk aktivitet du fortsätta, se till att du har rätt utrustning. Om du planerar att gå utomhus, se till att du har promenadskor, solkräm, solglasögon och en hatt. Om du ska lyfta vikter, kan du behöva ett par lyft handskar för att skydda händerna och en tyngdlyftning bälte för att skydda din rygg.

Din kropp behöver en balanserad, näringsrik kost för att underblåsa den. Äta välsmakande och näringsrik mat för att hålla kroppen stark.

Håll en träningsdagbok. Det låter dig spela in och granska din kondition framsteg, och kan hjälpa dig att avgöra de saker du gillar att göra och vad som visat sig framgångsrik som du arbetar för att förbättra din nivå av fysisk kondition.

Håll en påse eller en låda för att hålla din utrustning: spring eller träningsskor, ett protein bar, handskar, etc. När du förbereda i förväg, du förbereder dig mentalt. Inte behöva leta efter saker som hantlar eller din favorit träning spellista håller dig fokuserad och förhindrar förhalning, eller ännu värre, inte är fysiskt aktiva alls.