XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man öka uthålligheten och uthållighet


Att bygga upp uthållighet och uthållighet kan hjälpa kroppen träna under längre tidsperioder utan trötthet och smärta. Vi bygger uthållighet ju mer vi gör något: ju mer du kör, desto mer kommer du att kunna köra; och ju mer du bada, desto mer kommer du att kunna simma. Det är bara en fråga om att träna din kropp ett steg i taget vad du vill att det ska göra.

Instruktioner

1 Börja långsamt. Det spelar ingen roll vad du försöker bygga upp till, oavsett om det är simning, löpning en maraton eller bara gå tio miles, kommer du vill börja långsamt. Vi kommer att använda gång som exempel. Gå en mil för tre dagar i sträck.

2 Gå tre miles i tre dagar direkt efter att du har avslutat en mil tre dagar i sträck. Detta kommer att ge din kropp tid att vänja sig vid en rutin och sedan upp ante. Din kropp kommer att raring att gå efter den första milen, eftersom det är vad det används till, men efter den andra milen du kan sakta ner lite. Om det tar mer än tre dagar att vänja sig gå tre miles, sedan lägga på ett par dagar på denna sträcka.

3 Lägg på ett par miles, om du gjorde tre sista gång, prova sex denna gång. Om du dubbla antalet miles du gå varje tre till femmor dagar, inom mindre än en månad kan du ha uthållighet att gå tio miles.

Tips

  • takten själv alltid. När man går, simning, jogging eller kör, är det klokt att bo på en takt så länge istället för att byta från snabb till långsam och tillbaka. Detta är något du kan lägga på när du har byggt upp din uthållighet.