XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Badminton borr och amp; Bly-spel

Badminton är världens snabbaste racketsport. Den innehåller en lätt racket och en badmintonboll, eller "birdie" som inte får kontakt med marken när den passerar mellan spelarna. Matchen började omkring 2000 år sedan och var vanligt i länder som Grekland, Kina och Indien. Idag är det spelas runt om i världen för konkurrens och de fördelar det ger, som balans, koordination mellan hand och öga, muskelstyrka och smidighet. Att förbereda sig för spelet eller att utveckla dessa fördelar, prova badminton borrar och leda-up spel.

Shuttle "Minton

För denna volleyboll liknande upptakten spel, behöver du en racket för varje spelare och en birdie. Bilda två lag med sex till nio spelare varje. Spelare på ett lag kommer att drabba birdie över nätet så att den faller mellan det andra lagets gränser. Ett lag får träffa birdie upp till tre gånger på sin sida innan det gör det över nätet. Notera att samma spelare inte kan slå birdie två gånger i rad. Den betjänande lag gör när det andra laget inte kan återvända birdie lagligt och inom servering lagets gränser. Men om tjänstgör laget inte återvänder birdie till det andra laget, är den specifika spel över och andra laget är upp till tjäna. Ställa in en gräns på punkter i början av spelet. Det första laget att nå detta antal poäng vinner.

Serverings Challenge

Serverings utmaning är en badminton borr används för att finslipa dina tjänstgör färdigheter och koordination mellan hand och öga. Varje spelare behöver en racket. Har ett nät och 20 birdies per grupp. Studenterna kommer att arbeta i grupper om tre eller fyra. Låt varje grupp står på baslinjen på en sida av nätet. På andra sidan av nätet, upprätta olika storlek mål. Varje mål kommer att vara värd olika mängder av poäng beroende på storlek. Med hjälp av 20 birdies, kommer gruppen att arbeta för att så många poäng som möjligt genom att använda rätt servering formen. För att göra detta, kommer gruppen dela 20 birdies jämnt bland medlemmarna. Utse en tilldelad tid för studenter att slutföra detta mål. Laget som gör flest poäng i specifika tids vinner.

Reaktionstid

Denna snabba borr kräver ett racket per person och en transfer per par. Separata studenter i par, och har vardera stå på ena sidan av nätet. En spelare måste börja liggande. Den andra spelaren kommer att tjäna buss står upp. Ligg spelare måste hoppa upp och tillbaka skytteln. Men när studerande som tjänar har tjänat, måste han ligga ner tills bollen tillbaka över nätet. Vid denna tidpunkt, kommer han att hoppa upp och försöka en retur. Borren kommer att fortsätta på detta sätt tills den tilldelade tiden är slut.

Badminton Four Square

För det här spelet, behöver du en racket för varje spelare, fyra nät och en transfer per uppsättning av fyra rutor. Varje spel kommer att ha fyra lag om två. Till att börja med ställa upp näten för att göra en stor "X" Alla nät kommer att vara ansluten till en central stolpe. Antal kvadrat från 03:59, och har ett lag i varje ruta. Laget i Square 1 kommer att tjäna buss till något annat lag. Det laget måste returnera buss till någon annan kvadrat de önskar. Det laget måste göra detsamma. Varje lag har en chans att få shuttle över nätet och ett annat lag. Om ett lag misplays buss eller träffar den out of bounds, gruppmedlemmarna har en strejk mot dem. Efter detta fel, att det sista laget slog framgångsrikt kommer att tjäna igen. Varje lag som får tre strejker är ute. Det sista laget stående vinner.