XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Lunginflammation kan orsakas genom att upprepade gånger andas in främmande partiklar. Dessa partiklar finna sin väg in i lungorna, vilket skapar sjukdom och en kronisk hosta som lungorna försöka bli av med dem. Förekomsten av svart mögel lunginflammation, dock diskuteras, även bland läkare. Som sagt, om det skapar en allergisk reaktion eller lunginflammation, svart mögel kan döda och är mycket giftigt. Söka omedelbar behandling om du har inhalerat sporer under en lång tid och har lämnat några symptom obehandlade.

svartmögel

Svartmögel, känd som Stachybotrys eller giftiga svartmögel är extremt farligt för människor och djur. Det kräver en avsevärd mängd fukt för att faktiskt öka. Källare med vattenläckage eller övergivna byggnader med skadad Sheetrock, gips cement, tapet eller tak är alla goda förutsättningar för svart mögel. Svart mögel är en svamp, och det producerar mykotoxiner som är skadliga för människor.

länkade sjukdomar

Vissa sjukdomar relaterade till svart mögel på mykotoxiner är astma, cancer, lungsjukdomar, näsblod, hudutslag, hosta, trötthet och inlärningssvårigheter. Personer med sänkt immunförsvar, små barn, äldre eller de med svåra allergier kan påverkas av svartmögel extremt snabbt. Om formen kommer i kontakt med huden, lämnar den stora vårtor eller legioner som måste avlägsnas kirurgiskt. Bihåleinflammation från svartmögel måste avlägsnas kirurgiskt, liksom. De kan också orsaka svullnad och göra svullna regionerna läcka och orsaka konstant smärta.

Allergi Diskussion

En stor del av människor avskräcka kategorisvartmögel sjukdomar som lunginflammation. Personer med allergier tyder på att andas in svart mögel inte orsakar lunginflammation utan snarare en allvarlig allergisk reaktion, såsom utslag, astma, rinnande ögon, nysningar och hosta. De flesta beskriver det som att ha en kraftig förkylning eller allergisk reaktion.

Den Pneumonia Diskussion

Patienter med svagare immunsystem, såsom organtransplanterade patienter eller barn, kan utveckla ett svårt fall av svartmögel lunginflammation, enligt en gemensam publikation från University of Florida på 2006 av M. Hong Nguyen, MD, och Frederick Southwick, MD Sedan svartmögel inhaleras in i lungorna och kan fastna i sinus hålrum eller sprida sig till hjärnan och blodet, verkar det vara allvarligare än en allergi eller allvarlig förkylning. Av dessa skäl, vissa medborgare och professionella forskare är bekväma märkning svartmögel som lunginflammation. Det verkar ha fruktansvärda effekter på människor, till exempel lungproblem.

allvarliga symptom

Svart mögel har potential för fruktansvärt farliga biverkningar från exponering inklusive död. Några av de symtom är huvudvärk, röda ögon, hosta och andningssvårigheter, urinvägsinfektioner, astma (kronisk exponering), blödningar i lungorna och luftrören, näsa och halsirritation, hudutslag eller nässelfeber, förändringar i blodtryck, visceral smärta på grund av lever- eller njurskada, matsmältningsproblem, illamående, koncentrationssvårigheter, trötthet, yrsel, minnesförlust och infertilitet (med kronisk exponering för höga nivåer av svart mögel).

Behandling

Om du upplever några symptom, se din läkare. Det finns många sätt att bli av med en svart mögel invasion, såsom att förhindra insamling av fukt i vissa rum eller områden med hjälp av blekmedel att döda mögel, avskärma en infekterad rum och med tvål och desinfektionsmedel. Efter formen är helt bort, bör din hälsa återhämta sig.