XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man blir en sword


Swordsmithing, eller konsten att skapa ett svärd, är en gammal tradition som har gått i arv från generation till generation. I Japan är swordsmiths regleras i lag och måste lärling med en master för åtminstone fem år innan du går ut på egen hand. Även om USA inte har dessa föreskrifter, lärlingsplats, klasser och studera om swordsmithing kan hjälpa till att förbereda dig för denna gamla och fascinerande konst.

Instruktioner

1 Ta klasser om swordsmithing och smide. Swordsmithing klasser kan vara svårt att hitta, men det finns ett antal svärd härdar i hela USA. Om du har lite erfarenhet med smide, börja med att ta introduktionskurser som kommer att bekanta dig med de processer och maskiner av svärd smide. Fortsätt att ta mer avancerade klasser som du blir mer bekant med processen.

2 Skapa prov svärd genom dessa svärd smide klasser. Försök att göra dessa svärd som välgjorda som möjligt. De kommer att fungera som en portfölj när du är klar med dina klasser och söker en lärlingsutbildning.

3 Läs böcker om historia och metoder för svärd smide. "The Craft av den japanska svärd" av Leon Kapp, Hiroko Kapp och Yoshindo Yoshihara ger information och historik om moderna och antika svärd smide tekniker. Ju mer kunnig du är om dessa ämnen, desto lättare blir det att få en lärlingsutbildning.

4 Kontakta svärd smide mästare i USA och Japan och ansöka om en lärlingsutbildning. Intervju med mästarna och visa dem dina bästa svärd. Eftersom de flesta mästare tar bara på en lärling åt gången, kan det ibland vara svårt att få en lärlingsutbildning. Var beredd att flytta över hela landet eller hela världen för att studera med din herre. Komplettera din lärlings med din herre, få kunskap och praktik i swordsmithing tekniker samt verksamhet i swordsmithing. De flesta mästare kräver ett femårigt åtagande, vilket ger dig gott om tid att bli en sword mästare.

5 Ställ in din egen smedja eller blacksmithing butik. Köpa material som du behöver för smide, bland annat en kol- eller gasdrivna forge och ett städ, liksom metall-arbetsredskap. Tänk på din herres butik när du ställer in ditt eget. Mimic saker du tyckte om den butiken, men skräddarsy set-up för att möta dina egna behov.

6 Smith ditt svärd och sälja dem på nätet, på mässor eller i butiker. Överväga reklam i svärd branschtidningar.