XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man fångar regnbåge i Washington Lakes


Regnbåge är kallt vatten fisk som lever i haven, sjöar och sötvatten strömmar hela norra halvklotet. De varierar i storlek från 16 inches till 30 inches och väger någonstans från 2 pund. till 16 lbs. Delstaten Washington har många sjöar befolkas av regnbåge. Kontakta Washington Department of Fish & Wildlife att ta reda på vilka sjöar för närvarande lagras. Våren och hösten är den bästa tiden att fiska regnbåge i låglänta sjöar i Washington. De kan fångats med flugfiske eller basiska linjefiskemetoder.

Instruktioner

Flugfiske regnbåge

1 Köpa ett fiskekort. Det en olika typer av licenser för insjöfiske och saltvatten fiske och olika priser för Washington state invånare och utlänningar. Gå Washington Department of Fish & Wildlife: s hemsida för mer information.

2 Ställ in din fly-fiskespö. Flugfiske kräver användning av en ledare linje, som är transparent och går mellan fluga och linan, som är något färgad. Flugan är en artificiell lure som liknar och insekter. Detta bör bidra till att attrahera öring.

3 Vada i det grunda vattnet nära stranden av sjön. I Washington, vikar och områden tjockt med vegetation är bra ställen att hitta regnbåge. Dessa områden locka myggor, som i sin tur lockar öring.

4 Kasta linan i vattnet.

5 Reel öring i när du känner en bit på din linje.

Line-fiske efter regnbåge

6 Köpa ett fiskekort. (Se avsnitt 1 för mer information.)

7 Välj vilken Washington sjön du vill fiska i och välj din plats på sjön. Detta kan vara längs stranden eller i en vik. På vissa Washington sjöar, kan du fiska på djupare vatten från en båt.

8 Redo din krok med hjälp av levande bete eller konstgjorda beten. Storlek 6 till 10 bete innehavaren krokar med 4 pund till 8 pund test linje är bäst för regnbåge. Populär öring bete innehåller maskar, majs, elritsa, syrsor, lax ägg eller kommersiellt producerade bete.

9 Kasta din linje ut i vattnet. En lätt till medel action spin-casting är mest effektiva.

10 Bogserbåt ditt spö att använda din bobber, eller vifta med staven för att dra bete längs botten, djupt i vattnet. Bobbers kan användas för att hänga betet i vattnet. Split-shot används för att hålla betet på sjöbotten.

11 Reel öring i när du känner en bit på din linje.