XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Det finns många vägar till ökad uthållighet för cykling. Sex listas här som du inte behöver verktyg, pengar, gå till ett gym eller ens en cykel. Dessa alternativ fungerar antingen i ett gym eller utomhus.

Instruktioner

1 Konsultera en läkare eller sjukvårdspersonal. Få en kontroll och förklara dina mål. Följ en läkares råd för din egen säkerhet.

2 Börja bygga uthållighet för cykling genom att bygga kärn muskler - särskilt benet, kalvar och quadriceps. En cykel ryttare måste ha utvecklade triceps, magmusklerna, axelmuskler, biceps, även nacke och ryggmuskler. Det finns många böcker, DVD och pålitliga hemsidor på nätet (se Resurser nedan) för att skapa en tyngdlyftning program. De flesta rekommenderar användning av en kvalificerad personlig tränare.

3 Testa ditt program. Kan du lyfta mer än vad du gjorde förra veckan? Kan du utföra fler repetitioner? Om du objektivt se en förbättring, är programmet fungerar. Du bör göra styrkeövningar som knäböj, benpress och ben lockar.

4 Jogga. Detta bäst integreras i en tyngdlyftning rutin, men kan också vara den metod av sig själv för att bygga uthållighet. Sträck ut och har ett sätt att kartlägga dina framsteg. Jogga bygger din cardio förmåga och benmuskler. Jogging bör göras tre till fem gånger i veckan från 40 till 90 minuter.

5 Använd aeroba / hjärt aktiviteter såsom aerobic videos och klasser, löpband och roddmaskiner. Övningar anses aerob om de höjer din puls till en målzon i minst 20 minuter. Denna sats avgörs av din ålder, vikt och fysisk kondition. Dessa övningar ökar din förmåga att kontinuerligt utöva hjälpa dig att gå ner i vikt, och bygga din kärna muskler. Detta ökar cykling makt och uthållighet.

6 Titta på din kost och livsstil. Om du äter skräpmat, kommer det att bli svårt för dig att bygga rätt muskler, gå ner i vikt och förbättra prestationsförmågan. Begränsa alkohol dricker eller röker. Droger och ohälsosam livsstil val påverkar kraftigt mentala och fysiska förmågor i alla aspekter av livet, och fysisk uthållighet är en av dem.

Tips

  • För bästa resultat, kombinera alla steg, varierande intensitet och typ av träning i hela week.Sleep minst 8 timmar per natt och ständigt kontrollera framsteg. Om något inte fungerar, få professionell rådgivning.