XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man bygger delar för en gasvajer för en motorcykel


Motorcykel vajrarna är konstruerade för att tåla de krafter som du tillämpar vid acceleration, samt motstå fukt och korrosion. Den inre delen av kabeln är gjord med tätt lindade strängar av tråd av rostfritt stål. En stålkula är monterad vid vardera änden av kabeln för att åstadkomma anslutningar på gashandtaget och förgasaren. Huvuddelen av kabeln är inrymt i ett flexibelt kompositslangen. En styv gaspådrag vakt håller kabeln på plats vid gashandtaget för effektiv drift. Du bygger delar till en gasvajern med hjälp av bearbetning och fabricera utrustning.

Instruktioner

1 Fäst ändarna av 32-gauge rostfritt stål trådsträngar i en stationär chuck. Klipp trådarna till en viss längd för den särskilda motorcykel ansökan. Säkra de fria ändarna av strängarna i ett datoriserat kabelvinda. Använd rull att tillverka strandade gasvajern till angivna break-testkrav.

2 Positionera en längd av den specificerade diametern stållegeringen billet i en automatiserad kärare. Skära sektioner av stålämne till längd som kulla ändar för kabeln. Precisions borra en öppning i varje boll-end för att få strandsatta gasreglage stålvajer.

3 Klipp en bit styvt aluminiumlegering slangen till längd som gasreglaget vakt. Böj vakten till den angivna offset med hjälp av en automatiserad Bender. Se tillverkarens specifikationer och trä rätt ände av skyddet för en justering kabel kopplare.

4 Följ tillverkarens instruktioner för att formulera glasfiberförstärkta Teflon för innerfoder av kabelhuset. Applicera ett likformigt skikt av materialet på strängsprutningsstången. Häll den sammansatta blandningen vinyl gummi i extrudern tratten. Extrudera den flytande kompositen på innerfoder. Sänk ned extrudering i en kylnings moms att stelna gasvajern huset.

Tips

  • OEM specifikationer för vajrarna varierar med speciella applikationer.
  • Rostfritt stål eller gummi väder lock kan tillhandahållas i bulk och partier av en extern källa.
  • Throttle justering kabel kopplare och låsmuttrar kan tillhandahållas i bulk och partier av en extern källa.