XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Individuella planer för hälsovård och diabetes


Personer med diabetes måste utbildas på deras unika försäkringssituation för att få den typ av täckning de behöver till ett pris som de har råd med. Planer för hälsovård skiljer sig med staten, så det är absolut nödvändigt att undersöka skillnader i täckning för att undvika förlust eller förnekande av förmåner.

State Krav

Alabama, Idaho, North Dakota och Ohio har inte några lagar om diabetes täckning. Mississippi, Missouri och Washington kräver försäkringsbolag erbjuder täckning, medan de återstående staterna anger att täckningen måste ingå i all politik.

writing

Även om de flesta stater kräver att försäkringsbolag ger diabetes täckning, betyder det inte att diabetiker får sjukförsäkring. Många stater tillåter försäkringsbolagen att använda garanter för individuella planer sjukförsäkring. Underwriters kan förneka täckning baserad på tidigare villkor, såsom diabetes.

Funktioner

Många stater kräver försäkringsbolagen att inkludera täckning för diabetesbehandling och utrustning. Dock kommer de som inte bor i ett sådant tillstånd måste kontrollera sin politik för att se till att de har täckning de behöver.

varningar

Vissa försäkringsbolag använder väntetider när människor har tidigare villkor. Under väntetider behöver försäkringsbolagen inte täcker diabetesrelaterade sjukvårdskostnader. Väntetider skiljer sig från ett försäkringsbolag till nästa, så att folk med diabetes bör kontrollera riktlinjerna före in i en överenskommelse med ett försäkringsbolag.