XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

ATV Säkerhetsregler för barn


Terrängfordon, eller ATV, är utformade för att vara en mycket roligt för både gamla och unga. Men de kan också vara farligt om lämpliga försiktighetsåtgärder inte vidtas för att garantera en säker resa, särskilt för yngre ryttare. Här är några grundläggande säkerhetsregler för att se din ATV-ridvana är en säker och lyckligt.

Lyda lagarna

Nästan varje stat har lagar om användningen av ATV. Dessa inkluderar, men är inte begränsade till, förbjudit användning på allmänna vägar samt på natten, licensiering och registreringskraven och tillsyn av barn med ansvariga vuxna. Stater som har antagit dessa lagar har en betydligt lägre ATV orsakade dödligheten än andra stater.

American Association of Pediatrics rekommenderar att barn under 16 år inte köra ATV eftersom denna population utgör en stor del av skadade eller dödade varje år på ATV.

klä dig rätt

Med ditt barn bära skyddsutrustning, såsom en hjälm och skyddsglasögon, kommer att kraftigt förbättra säkerheten för ditt barn. Se till att barnet bär rätt kläder för en verksamhet av detta slag (inte en baddräkt och flip flops) för att skydda sin hud. Kläder som är reflekterande är också en klok idé.

Välj en säker ATV

Det finns många olika ATV ute med en mängd funktioner. När shopping, välj en med tillsats av säkerhetsfunktioner, som skapats för att hålla ryttare säker. Vissa mer grundläggande säkerhets inkluderar strålkastare, störtbågar, hastighetsregulatorer och även säkerhetsbälten.