XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sjukhussängar är enkla mekaniserade metall inramade sängar. De varierar i dimension från barnstorlek genom extra stora som rymmer patienter som väger över 300 pounds. Ramar justeras med elektroniska kontroller för att flytta både vertikalt och horisontellt så att patienterna får höjden både på huvudet och foten slutar vid behov. Många sjukhussängar används året runt med en patient medgav nästan så snart den sista har avslutats. Allt detta mekaniserade rörelse orsakar inte bara stress på madrasser och ramar, men på de elektroniska delarna också. Biomedicinska tekniker är de experter som service- och reparationssjukhussängar, och de som kallas för att ersätta slitna delar som behövs, vilket säkerställer patientens komfort och säkerhet.

Instruktioner

1 Ta madrasser från sängar och inspektera dem noga. Leta efter tårar på madrasskydd och slapp eller ojämna ytor som tyder på allvarlig förslitning av madrass själv. Använd klädsel nålar eller lämplig symaskin för att reparera omslag. Sanera vid behov, eller ersätta utslitna madrasser med nya av samma typ, oavsett om våren, skum eller gel skum stilar. Ge nya madrasser en ny lock i förekommande fall.

2 Demontera ramen för att inkludera ledstänger, sänggavlar och footboards. Dra av hjul, hjul och bromsar från varje hörn av sängramen. Sand bort alla rostiga områden med hjälp av en elektrisk slipmaskin. Måla metallkomponenter med en skyddande baslack och sedan med en slutlig skikt av färg. Installera nya gafflar och ersätta slitna hjul och hjul efter behov. Byt plastskydd på ledstänger med nya.

3 Ta bort alla elektroniska delar såsom kretskort och kontrollmekanismer. Blåsa bort damm och smuts från alla elektroniska ytor med komprimerad eller aerosol luft. Byt ut slitna kablar, sladdar och ledningar. Testa elektroniska komponenter, såsom växlar och knappar som styr de mekaniserade sängrörelser. Byt elektroniska komponenter på kretskort äldre sängar som indikeras av kretstestning.

4 Montera sängramar och tillhörande delar. Smörj alla gångjärn på ramar för att omfatta alla rörliga leder. Rotera lederna så att de glider smidigt och utan gnissel. Fäst nya eller rengjorda elektroniska komponenter, switchar och kablar. Sätt på en ny eller renoverad madrass. Anslut strömsladden till ett eluttag och testa funktionaliteten av sängen.