XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Pilates stolar är bitar av träningsutrustning som används för att förbättra din Pilates träningspass. De är utformade för att hjälpa dig att utföra rörelser som du normalt inte skulle kunna göra på golvet. En Pilates stol träning förbättrar balansen samtidigt stärka överkroppen. Läs vidare för att lära mer.

Instruktioner

1 Köp en Pilates stol på nätet. Pilates stolar kanske inte är tillgängliga hos återförsäljare i ditt område. Det bästa är att gå till en nätbutik för att köpa en. Balanserad kropp Pilates är en av de ledande företagen som säljer Pilates utrustning.

2 Besluta om vilken typ av stol som du vill. Du kan få en combo stol som tillåter dig att göra flera olika övre armrörelser. Det finns också ruta stolar som kan hjälpa dig att arbeta din nedre delen av kroppen också.

3 Leta efter en affär. Pilates stolar kan vara löjligt dyra, vissa modeller köra upp till en $ 1000. Sök på eBay för auktioner på begagnade Pilates stolar att spara pengar.

4 Få ett träningspass DVD för att gå tillsammans med Pilates stolar. Köp en Pilates video som har utformats speciellt för användning med stolen. Detta kan garantera att du korrekt lära rörelser som kan utföras på stolen.

5 Leta efter en Pilates stol som erbjuder en livstidsgaranti. Den Peak Pilates Chair ger livstids garanti på produkten. Eftersom det är mycket dyrt, kommer detta att hålla dig omfattas om något händer med stolen.

Tips

  • De flesta av de Pilates stolar kommer i trä. Locken och grepp täcks för extra stöd när de utför rörelserna.