XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den Bodymaster raden av styrketräning har separata maskiner för att isolera specifika muskelgrupper genom att fokusera din insats kring en riktad gemensam - i detta fall, höftleden. Benpress och glute tränare är två Bodymaster maskiner som effektivt bygga glute muskler. Benpress är en multijoint övning med rotation vid höft och knä och approximerar glute och lår stimulering av en konventionell knäböj. Den glute trainer isolerar rörelse runt höftleden, så det intensivt mål de glute muskler.

Instruktioner

Använda Bodymaster benpress och Glute tränare

1 Ställ in sätet för att passa din kropp och välja en lämplig vikt. Du måste experimentera lite för att ta reda på hur mycket vikt du ska använda, men när du är osäker använda mindre vikt för att starta.

2 Placera fötterna om axelbrett och utföra en uppsättning av 12 till 20 upprepningar av benpress i en jämn och stadig sätt. Kom ihåg att alltid driva igenom hälarna. Låt ca 2 sekunder för att driva vikten upp och två till fyra sekunder för att sänka vikten. Lägg vikt (fem till tio pund.) När du kan fylla i alla försäljare i fin form.

3 Justera rörelse arm och handtagen på Bodymaster glute tränare som passar din kropp och välja lämplig vikt. Återigen, måste du experimentera för att hitta rätt vikt för dig.

4 Gör en uppsättning av 12 till 20 repetitioner på Bodymaster glute tränare i en jämn och stadig sätt. Låt ca 2 sekunder för att höja vikten och 2 till 4 sekunder för att sänka den. Lägg vikt (fem till tio pund.) När du kan fylla i alla försäljare i fin form.

Tips

  • Övningarna med minimal vikt tills du vet rätt teknik.
  • Andas ut på den uppåtgående delen av varje repetition och andas in på den nedåtgående delen.
  • Glutes är den största och starkaste muskelgrupp och måste arbetat hårt. Prova en till två uppsättningar av 12 till 20 reps.
  • Vissa människor kommer att svara bättre med hjälp av en uppsättning och andra kommer att dra nytta av flera uppsättningar.
  • ryck aldrig vikten upp och ner. Om du gör detta för att slutföra reps du använder för mycket vikt.