XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan jag bli av med celluliter på mitt ansikte?

Celluliter identifieras av gropar eller ojämn hudens struktur genom fettdepåer precis under huden. Även om det mesta finns på skinkorna och låren, vissa människor lider av små fetthaltiga avlagringar i ansiktet, särskilt runt käklinjen och halsen. Även celluliter är svåra att behandla när den har bildats, det finns alternativ för att jämna ut huden och bryta upp fettdepåer. Rådgör med din läkare innan du påbörjar några behandlingar av ansiktet för att se till att du inte har några underliggande medicinska tillstånd.

Steg 1

Ät en hälsosam, kalorifattig diet och motionerar regelbundet för viktminskning. När du gå ner i vikt i ditt ansikte, kan celluliter bli mindre märkbar. Även celluliter bildas kan minska, kommer viktminskning inte eliminera alla det.

Steg 2

Applicera en over-the-counter eller receptbelagda kräm för att förbättra hudens yta. Dessa kommer inte att göra celluliter försvinna, men aktuella retinols har visat att främja kollagen syntes som kan ge huden en mjukare utseende. Växtbaserade krämer är inte bevisat att bryta ner celluliter och kan orsaka allergiska reaktioner så var försiktig när man går växtbaserade vägen.

steg 3

Massera ansiktet i fem till tio minuter per dag för att hjälpa till att bryta upp fettdepåer och för att främja lymfdränage. Även studier på detta är preliminära, manuella och mekaniska lymfdränage har visat sig minska uppkomsten av celluliter.

steg 4

Rådgör med din hudläkare för ultraljud eller laser hudbehandlingar. Några av dessa behandlingsalternativ kan minska fettdepåer under huden samtidigt som den ger bättre ton och textur.