XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man äter glass medan Bulking

Normala bulk-up perioder för kroppsbyggare och tyngdlyftare kräver idrottare att arbeta lika hårt vid middagsbordet som de gör på gymmet, laddar upp på protein till bränsle träning. Medan glass kan erbjuda kroppsbyggare en välkommen omväxling från smaker och texturer av mager, proteinrik mat som vanligtvis används vid bulk-up perioder - som kyckling, biff, ägg eller jordnötssmör - det kan också vara en källa av raffinerat socker och enkla kolhydrater, vilka typiskt undvikas under bulkcykler. Men med de rätta sorterna av glass och lite kreativitet kan glass förbli i en tyngdlyftare s bulk-up diet.

Steg 1

Vet exakt hur mycket protein och kolhydrater du behöver i din kost medan sammanslagningen högst. En typisk idrottsman kan söka en fyra-till-ett-förhållande av kolhydrater till protein, med 1 g kolhydrater per pund kroppsvikt, men en kroppsbyggare eller tyngdlyftare har mycket högre proteinbehov för att reparera muskler och öka massa. Sträva efter att konsumera ca 1 g protein per pund kroppsvikt och mellan 2,5 och 3,5 g kolhydrater per pund kroppsvikt.

Steg 2

Leta efter glassar som uppfyller dina kostbehov. En halv-cup servering av typisk vaniljglass innehåller 5 g protein, men också 15 g fett och 25 g kolhydrater - ett förhållande som inte passar en kroppsbyggare behov. Leta efter märken som erbjuder glassälskare en low-carb och låg sockerlösning för att blidka den söta tand, och samtidigt behålla användbar protein.

steg 3

Kombinera glass med andra hälsosamma livsmedel som redan ingår i kosten, som uppfyller dina cravings utan att bryta din kost. Top glass med näringsrika bär för att göra en enkel parfait; servera glass med kalium-rika bananer och antioxidantrika körsbär för att skapa en banana split; eller skopa en klick glass i en skål med havregrynsgröt med jordnötssmör för att skapa en fruktglass som fungerar som en power-packed mellanmål.

steg 4

Blanda glass med ingredienser som redan finns i ditt gym väska och skafferi för att skapa en milkshake som kommer att bryta monotonin i rutinmässigt dricka tråkiga protein shakes. Ligga till grund för din glass-och-proteinshake med en skopa glass, en skopa proteinpulver och en skopa av isbitar, och sedan lägga till din favorit smaker i mixen. Använd färsk eller torkad frukt att söta skaka, eller använd en sked choklad sirap, snabbkaffe eller smaksatt kaffe creamer att ge skaka en rikare smak. Lägg en sked av jordnötssmör att tjockna skaka eller majsflingor eller nötter att ge skaka ett krispigt toppning.

varningar

  • Undvik att gå överbord med för mycket eller för lite "belöning" livsmedel som glass. Även under en bulkcykeln, kan glass ätas med måtta, även om det inte bör bli en stapelvara i kosten. Men undvika sötsaker såsom glass gör helt och hållet dem ännu mer lockande, och gör en idrottsman mer mottagliga för overindulging ett sug.

tips

  • När du handlar för low-carb glass, kontrollera näringsmässiga fakta för att inte bara gram protein och kolhydrater, men också för sockerhalt och sötningsmedel som hög majssirap. Glassar vars främsta källan till kolhydrater kommer från enkla sockerarter eller hög majssirap bör undvikas, även om de är en low-carb eller låg fetthalt sort.

Saker du behöver

  • Glass
  • Proteinpulver
  • Jordnötssmör
  • Gröt
  • Färsk frukt