XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Bönor & amp; bodybuilding

Även intensiv träning krävs för bodybuilding framgång, är också av största vikt din näringsintag. För att förbättra din kroppssammansättning, måste du välja näringsrika livsmedel som kan bränsle dina träningspass och hjälpa dig att återhämta sig från dem. Bönor kan vara ett bra val för påbyggnad på grund av kombinationen av protein och kolhydrater.

kalorier

Bönor är kalori-tät, vilket gör dem fördelaktigt för bodybuilding. Varje halv kopp servering av bönor ger 110 kalorier, vilket är mer än andra grönsaker, såsom broccoli, vilket ger endast 16 kalorier per halv kopp servering. Att gå upp i vikt, måste du konsumera en kalori överskott.

kolhydrater

Kidneybönor är rika på kolhydrater, eftersom varje halv kopp portion innehåller 16 g kolhydrater. Kolhydrater ger kroppen med energi, så bönor kan ge bränsle för dina träningspass. Forskning från december 2010 års upplaga av "International Journal of Sport kost och motion Metabolism" antyder att kolhydrater är avgörande för efter träningen muskel återhämtning.

Protein

Bönor är rika protein, eftersom varje halv kopp innehåller 8 g, som är samma belopp i en 8 oz. servering av mjölk. Protein är ett viktigt näringsämne för bodybuilding, eftersom det ger de aminosyror som kroppen använder för att bygga och reparera muskler. Medan kolhydrater kan underlätta återhämtningen efter träning, forskning från maj 2011 års upplaga av "Journal of Strength and Conditioning Research" anger att lägga protein till din efter träningen måltid är mer effektivt än enbart kolhydrater.

Fett

Kidneybönor inte har något fett, vilket är en nackdel för bodybuilding. Fett är hög i kalorier, så fet mat kan hjälpa till viktökning. Dessutom kan vissa typer av fett främja muskelmassa. En studie från februari 2011 års upplaga av "The American Journal Clinical of Nutrition" fann att tillskott av omega-3-fettsyror främjas proteinsyntesen, som driver muskeltillväxt.

fiber~~POS=TRUNC

Bönor är rika på fibrer, som var och en halv kopp innehåller 5 g av detta näringsämne. Kostfiber hjälpmedel i matsmältningen och kan hjälpa undertrycka din aptit, som kan hjälpa dig att äta färre kalorier och gå ner i vikt om du är bantning för en tävling.