XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man kan stoppa Jaw infektion med Oregano Oil

Oregano olja, även kallad olja av oregano, är en naturlig antimikrobiell och kramplösande botemedel. Många människor har framgångsrikt använt oregano olja för behandling av en tand abscess, som är en infektion som kan sprida sig till käken. Smärta i samband med en käke infektion kan vara så allvarliga att tandläkare ordinera vanligtvis smärtstillande medel. Oregano Oils bedövande egenskaper minska smärta, och dess antimikrobiella egenskaper kommer att klara upp infektionen. Innan du använder oregano olja för denna typ av infektion, prata med din läkare eller tandläkare först.

Steg 1

Mätta ena änden av en bomullspinne med olja av oregano och tillämpas på tandköttet.

Steg 2

Mätta den andra änden av bomullstoppen och tillämpa den på eventuella Abbesses i munnen. Enligt Medicine Plus, kan mun bölder kräva operation för att dränera pus, vilket i slutändan skulle minska en del smärta samt. Oregano olja hjälper abscess dränering och dödar de bakterier som läcker från pus-liknande paket i munnen.

steg 3

Applicera olja av oregano till tänderna påverkas av käken infektion med en annan ren bomullspinne. En käke infektion drabbar typiskt tandköttet och tänderna. Tillämpa oregano olja på tanden kan förhindra ytterligare karies. Applicera oljan på tandköttet mellan tänderna som påverkas.

steg 4

Ät inte i 30 minuter efter applicering. Detta ger oljan tid att arbeta.

steg 5

Mätta en bomullstuss med olja av oregano och gäller för din käke. Du behöver en lokal applicering för den externa käken området. Du kan känna smärta runt öronen, kinder och hals. Applicera oregano olja till dessa områden. Applicera oljan någonstans du känner smärta.

steg 6

Använd oregano olja var två till tre timmar tills infektionen försvinner upp och lägga oregano till dina livsmedel för maximal nytta. Phyllis Balch, författare till "Recept för Nutritional Healing, Femte upplagan: En praktisk A-till-Z Referens till drogfri rättsmedel Använda vitaminer, mineraler, örter och kosttillskott," rekommenderar att lägga oregano livsmedel eller oregano olja till sallader för maximal antimikrobiella effekter.

varningar

  • En käke infektion är ett allvarligt tillstånd. Om du har ont i käken, kontakta din läkare eller tandläkare.

tips

  • Omedelbart förbrukade tops och bomullstussar efter applicering.

Saker du behöver

  • tops
  • oregano olja
  • Bommulsbollar
  • Oregano