XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Skytte recurve bågar och pilar är en sport som hela familjen kan njuta av oavsett vilken åldersgrupp är. Även små barn kan sikta och skjuta en recurve båge. För att förhindra att olyckor inträffar en båge måste ha strängen på ett korrekt sätt. Sträng en recurve båge är lätt med rätt verktyg och tekniker. Vuxna bör fästa alla strängar.

Instruktioner

1 Investera i en bra båge stringer. Detta gör jobbet att sätta strängen på bågen mycket lättare. Detta förhindrar också skador på själva bågen och själv om bågen skulle råka studsa tillbaka och slå dig.

2 Skjut stor slinga din sträng höger in på den ena änden av bågen. Detta bör gå över toppen lem. Du kan se till att du sätter slingan på den högra änden av bågen genom att hålla bågen ordentligt i handen.

3 Använd bågen stringer att sätta öglan på den andra änden av strängen till den andra delen av bågen.

4 Håll bågen stringer på marken mellan fötterna. Hålla fast den övre extremiteten för att hålla den första slingan från att falla av.

5 Tryck handtaget av fören stringer. Detta böjer fören och håller den så att du kan placera slingan runt den nedre delen av bågen.

6 Kontrollera att båda slingorna av strängen är på rätt ställen. Justera är nödvändigt.

7 Ta fören stringer. Gör detta långsamt så att bågen inte kommer att gå tillbaka.