XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Cricket Ball Tips


En cricket boll börjar livet hårt och glänsande. Vid 9 inches runt det är samma storlek som en baseball men hälften ett uns tyngre. Bollen måste pågå nästan 500 leveranser och uthärda några slagkraftigt innan det blir sliten och lite mjukare. Dessa tips visar hur du får ut det mesta av det när bowling, fånga och vadd.

Underhåll

I början av spelet, som Fielding sida, behandla bollen som en ädelsten. Njuta sin orörda röd glans och dess förmåga att svänga. Försök att hålla det så länge som möjligt. Under spelets gång, bleknar glans. Bowlers ska gnida ena sidan kraftigt, låta andra få tråkigt med slitage. Detta gör att bollen swing i riktning kastare vill, till eller bort från slagman. Shine bollen när hon gick tillbaka till början av sin upptakten, på insidan av bäckenet, på baksidan av benet eller skinkorna.
I "Cricket for Dummies", författaren Julian Knight varnar "boll manipulation" Han säger att sätta in sidan kan införa naturliga produkter -. Svett och saliv -. Till bollen men inte lös smuts från planen Bollen får inte gnidas på marken, kan och bowlare inte skrapa sina fingrar genom smuts innan du hanterar bollen, säger han. Men det är mild jämfört med det förbjudna trick flaska-top skrapning som kan framkalla oregelbunden swing.

Bowling

Greppet om bollen och dess release kommer att bestämma bollens rörelse i luften och utanför planen. Som en snabb kastare, grepp bollen med de två första fingrarna uppåt och parallellt med sömmen. Där du placerar glansigare sidan kommer att avgöra i vilken riktning bollen gungor. Som en spin kastare, håller sömmen över fingrarna. Du hittar bollen är lättare att greppa tight och snurra om det är lite slitna.

Fångst

Cricket bollar är hårt och komma på fielders snabbt. Endast grinden-keeper har handskar. Fielders bör träna för att utveckla en "mjuka händer" fånga teknik, låter bollen komma till dig. Om att sätta in i nära, titta på bollen när den träffar slagträet och förväntar sig att komma till dig. Det kommer ofta. Att ta höga bollar, första koppen händer, fingrar pekar mot målet, sedan "rida" bollen ner för att säkra den.

vadd

Bollen är svårt, så bär massor av skydd. Leg kuddar och handskar är ett måste, som är en ljumske beskyddare. Om du räknar med att möta en snabb kastare, använder ett lår pad på ledande (vänster för högerhänta) benet, en underarm vakt och en bröstskydd. Pad upp som om du räknar med att ta din andel av leveranserna på kroppen.

Fielding

Få kroppen bakom marken bollen genom att gå ner på knä så om dina händer missar bollen benet kommer att stoppa den.