XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör Skateboard Trampoline tricks


Du kan använda skateboards för fler aktiviteter än man kan tro. Genom att ta bort lastbilarna (de monterade axlar som håller hjulen), kan du använda din skateboard som en snowboard eller göra trick på mattan. En annan manöver är att ta din skateboard däck (styrelsen själv) till studsmattan och lära sig att segla genom luften gör trick du kan aldrig landa medan skateboard på plan mark. Med lite övning kan du lära dig att göra några mycket svåra trick som kommer att imponera dina vänner.

Instruktioner

Komma igång

1 Isär skateboard om lastbilarna är fortfarande på. Du kommer att använda endast en skateboard däck för att utföra trick på en trampolin. Lämnar dina lastbilar och hjul på kommer inte bara att göra det svårare att utföra trick, men det kommer också att skada studsmattan.

2 Öva dina trick på en metallresårmadrass. Ta av dig skorna och hålla dina strumpor på att öka greppet. Få känslan av hur du kommer att studsa upp och ner på studsmattan genom att öva på denna madrass.

3 Fokusera det mesta av din energi på att försöka studsa högre varje gång samtidigt kunna styra skateboarddäck. Börja experimentera med olika knep som du kanske redan vet hur man gör från skateboard på plan mark, och få en allmän känsla av de smärre justeringar du måste göra när du utför dessa trick på studsmattan.

4 Använd de färdigheter du lärt samtidigt som man övar på madrassen och tillämpa dem på studsmattan. Börja långsamt innan du försöker att studsa alltför hög. Börja med grundläggande knep som kickflips, 180 ollies (en ollie är ett hopp), eller Indy grip och arbeta dig upp till mer avancerade trick som 360 flips, 360 ollies, eller kanon hastigt grepp när du känner dig mer bekväm.

Performing Spin tricks

5 Konfigurationen av ollie genom att stå i den traditionella ollie hållning med ryggen foten på svansen och din främre fot på fram bulthål av skateboarddäck. Studsa lätt upp och ner för att förbereda för din stora hoppet.

6 Förbered dig på att utföra ditt trick genom att linda upp för den riktning du vill att snurra, och verkställa ollie. Fokus de flesta av fjädern på bakre foten, ta knäna högt upp, och börja snurra din kropp.

7 Håll ryggen rak för hela rotations att undvika att flyga bort studsmattan. Var uppmärksam på när du kommer att träffa studsmattan, och förbereda sig för att landa. Kom ihåg att du landar på en trampolin och du kommer att behöva fortsätta att hoppa för att undvika buckling knäna.

Utföra Flip Tricks

8 Stå i rätt hållning för beroende flip trick du ska göra. Varje hållning kommer att vara samma hållning man skulle använda om de skateboard på plan mark med hjul och så vidare. Om du gör en kickflip, till exempel, hålla ryggen foten på svansen, sätta din främre fot nära de främre bultarna, och luta häl inåt så att din främre fot sitter på en 45-graders vinkel.

9 Gör din ollie, och köra din flip trick strax innan du kommer till klimax av ditt hopp. Gör kickflips med hjälp av din främre fot för att sparka styrelsen ner, vilket gör att vända. Försök pop knuff - det är genom att vrida din styrelse horisontellt med fötterna. Skjut det i den riktning du vill att det ska gå med din främre fot och tryck i motsatt riktning med den bakre foten. Blanda upp det och använda den bakre foten för att rotera styrelsen horisontellt och din främre fot för att vända styrelsen, och göra 180 eller 360 flips.

10 Fånga ombord när det kommer tillbaka runt och förbereda sig för att landa tillbaka på en trampolin, inte platt mark.

Utföra Grab tricks

11 Stå i traditionell ollie hållning och börja lätt studsar upp och ner för att förbereda sig för att hoppa så högt som möjligt.

12 Ta ett stort steg precis som du skulle för en ollie. Sätt de flesta av fokus på bakre foten och ta upp knäna mot bröstet så högt du kan.

13 Gör din trick genom att ta tag i styrelsen när knäna är så högt upp som de kan gå. Håll i styrelsen och släppa precis innan du landar. Kom ihåg att landa på lämpligt sätt och undvika buckling knäna.

Tips

  • Öva på en madrass är ett mycket viktigt steg för att undvika skador. Det är mycket lättare och säkrare att få kläm på att göra trick på en trampolin genom att starta långsamt.
  • Fäst inte fötterna på skateboard däck med tejp eller något annat. Även om detta kan verka som en bra idé, är det ett bra sätt att bli allvarligt skadad om du missar trampolin vid landning.
  • har alltid någon runt när du är på en studsmatta som studsmattor kan vara mycket farligt, särskilt när du utför tricks med en skateboarddäck.