XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Valfritt antal faktorer - från arbete och liv ångest för buller och överskott ljus från moderna bekvämligheter som TV-apparater och datorer - kan orsaka sömnlöshet. Lär dig hur bikramyoga, en specialiserad gren av yoga som består av 26 asanas utförs i ett rum värms upp till 105 grader F, kan bidra till att lindra din sömnlöshet.

Instruktioner

Hur man använder Bikram Yoga att lindra Insomnia

1 Praxis bikramyoga regelbundet. Regelbunden och konsekvent motion hjälper kroppen att bränna bort extra socker, släpper kroppen kemikalier som hjälper sömn. Men undvika att utöva mindre än fyra timmar innan sängen, eller det kan förvärra din sömnlöshet.

2 Fokusera på din andning, eller pranayama. Långsam, medvetet andning bidrar till att fokusera och lugna sinnet. Använda pranayama i både Birkam praktik liksom hemma, strax före sänggåendet, kan bidra till att lugna ångest och förbereda kropp och själ för sömn.

3 Omfamna värmen. Den temperatur som krävs för bikramyoga förbättrar cirkulationen, i synnerhet till den del av hjärnan som reglerar sömn, vilket kan bidra till att lindra sömnlöshet.

4 Svettas ut. Medan temperaturen kan verka extrem eller känna sig obekväm vid första, det hjälper spola gifter från kroppen och rejuvenates celler, vilket resulterar i en lugnare sinne och mer god sömn.

5 Lugna ditt sinne. En av de främsta fördelarna med yoga är att det lugnar sinnet och lindrar stress. Vara medveten om de metoder du använder i klassen och ta lärdom hem med dig. Prova några bikram poserar - särskilt halv sköldpadda pose, kanin pose och liket pose - att hjälpa slappna av dig innan sängen.

Tips

  • Tala med din bikramyoga instruktör om vilken utgör skulle gynna dig mest i ett hem praktiken, särskilt som en pre-sovande rutin.
  • Alltid rådfråga din läkare innan du påbörjar ett nytt träningsprogram.