XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Mjuka Mast Diets


Mjuka mast dieter är livsmedel som vissa djur såsom rådjur och björnar livnär sig på. Dieten härrör från särskilda typer av frukt som produceras av vedartade träd och buskar. Mjuka mast grödor är i allmänhet rikligt, men djur överflöd utarmar ofta leverans av livsmedel när de konsumeras i större än normala mängder.

Vilka frukter Make Up Soft Mast Diets?

Mjuk mast diet livsmedel innehålla äpplen, plommon, Persimoner, hallon och björnbär, som är söta och köttiga men ömtåliga frukter. Dessa livsmedel innehåller protein-packade vitaminer och kolhydrater och är favorit dieter av vitsvanshjort, säger Ohio State University Extension Faktablad hemsida. Det har vidare hävdat att mjuka mast kost ingredienser innefattar stapelvara i rådjur dieter och öka tillväxten av friska och robusta rådjur populationer.

Miljö Deer mat Brist och Backyard Wildlife Tomter

Dåliga skördar och väderförhållanden bidra till besvärande grödor brist på mjuka mast diet mat. Djur i desperation söker efter mat närmare ditt hem när de blir hungriga. Var alltid medveten om att vilda djur är oförutsägbara. Låt inte små barn att förbli utomhus mata en tam rådjur när du är inne tar hand om hushållssysslor.

Om du planerar att odla en bakgård mat komplott för att ge grödor för djur, se till att du skapar det tomt mycket långt tillbaka och bort från ditt hus. Växt kopiösa buskage, bär träd och äppelträd i handlingen. Bibehålla friska växter som bör bära riklig frukt.

Proteiner och Finicky Deer Eaters

Mjuka mast dieter är hög energi livsmedel som knubbig upp rådjur kroppar. Proteinrika växter och grödor biprodukter som ärtor är nödvändiga ingredienser i en hjort kost, säger Huntington Net. De mjuka mast dieter ge näring för kropp och hjorthorn tillväxt.

Äpplen är en naturlig hög proteinhalt favorit diet av rådjur, och djuren kommer foder grunden för överblivna äpplen när jordbrukare och andra äppelplockare har länge lämnade planen eller bakgård. Hjortar har instinkter en dålig smak i munnen, och de är ganska petiga ätare också. Efter slipning mat som inte är tilltalande, kommer en doe lära henne barn lismar inte att äta mat genom att spotta ut mat hon missgynnar efter tuggning av innehållet, en aning om att det lisma kommer att imitera.

Årstidernas växlingar och alternativa Foods

Rådjur tillbringar våren och försommaren lätt fest på den rikliga säsonger "livsmedelsförsörjning mjuk mast kost ingredienser, säger The Ultimate Hunting gemenskapen. Även livsmedelsbrist kan utvecklas senare när de förväntade fält av växter och grödor dör, kommer andra årliga säsongs grödor fylla tomrummet.

Höstsäsongen kommer att generera nya källor livsmedelsförsörjning som ger en blandning av ekollon och bokollon, Persimoner och andra hårda och mjuka mastdietlivsmedel som mognar och faller till marken under vintermånaderna. Dessa livsmedel innehåller höga halter av kolhydrater som bidrar till att göda rådjur i beredskap för sin överlevnad under den hårda vintersäsongen.