XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka vitaminer kan en diabetiker Ta till Thyroidproblem


Enligt WebMD, näringstillskott som kan hjälpa diabetiker med sköldkörtel problem, bland annat vitamin C, A, selen och i synnerhet alla B-vitaminer. Enligt Endocrinologist Sarfraz Zaidi, är vitamin B12 specifikt en av de viktigaste vitaminerna till kroppen, speciellt för diabetiker.

sköldkörtel~~POS=TRUNC problem~~POS=HEADCOMP

Sköldkörtelproblem, liksom Hashimotos tyreoidit, orsaka kroppens sköldkörteln att under producera väsentliga hormoner som hjälper till att reglera kroppens ämnesomsättning, enligt University of Maryland Medical Center (UMMC). Om problemen inte behandlas kan de leda till allvarliga komplikationer.

vitamin terapi

Kosttillskott som Omega-3 fettsyror (som finns i fiskolja) kan hjälpa sköldkörtelproblem genom att minska inflammation, platser UMMC. L-tyrosin kan hjälpa kroppen att göra sköldkörtelhormon och ta B-vitaminer eller äta livsmedel rika på B-vitaminer kan bidra till att minska symptomen av sköldkörtelproblem. Alla tre är säkra för diabetiker.

överväganden

Behandla sköldkörtelproblem för patienter med diabetes, vare sig med medicinering, vitaminer, livsstilsförändringar eller ens kirurgi bör börja med en läkarkonsultation, uppmuntrar WebMD. På grund av risken för läkemedelsinteraktioner och skadliga biverkningar som orsakas genom att kombinera diabetesbehandling och sköldkörtel behandling, diskutera alla behandlingsalternativ med läkare innan du påbörjar en ny regemente.