XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Kan du gå ner i vikt genom att hoppa upp & amp; Ner?

Hoppa rep, att utöva på en studsmatta eller stationär hoppning är effektiva sätt att gå ner i vikt och bränna fett. Hoppning anses vara en stor genomslagskraft motion och kan höja din puls avsevärt. Kontrollera med en läkare innan du påbörjar någon aerob eller stor genomslagskraft rutin för att säkerställa att den är säker för din hälsa.

Din ämnesomsättning och motion

Din ämnesomsättning definieras av antalet kalorier du måste äta för att upprätthålla grundläggande kroppsfunktioner. Din kropp brinner upp till 75 procent av de kalorier du äter bara genom att upprätthålla liv. Om du deltar i fysisk aktivitet som hoppar upp och ned, i synnerhet om det höjer din puls under en period av 10 minuter eller mer, kommer du gå ner i vikt när de kalorier du bränner överstiger kalorier du tar i.

Kalorier i och kalorier ut

Det tar 3500 kalorier för att göra ett pund. För att gå ner i vikt gör varje övning, om att hoppa eller skidåkning, måste du bränna 3.500 kalorier mer än du tar i. Att förlora 2 pounds per vecka, måste du bränna mer än 7000 kalorier. En 155-pound person kan snabbt bränna mellan 550 och 850 kalorier per timme jump-rep eller ca 250 kalorier på en studsmatta, beroende på hastigheten och intensiteten av övningen rutin. Förutom en rutin hoppning träning, äta en hälsosam lågkaloridiet kan bidra till att öka antalet brända kalorier varje vecka.

Hoppa rep som övning

Hoppa rep bränner fett snabbt. En 10 minuters session kan bränna mer än 100 kalorier. Hoppa rep är också bra för toning dina ben, armar, bröst och axlar. Om du inte har ett hopprep, kan du låtsas genom att hoppa tillräckligt högt för att ta upp fötterna några inches och svänger armarna i en cirkulär rörelse. Försök att föreställa sig ett hopprep i dina händer som du hoppar.

Hoppa på en Rebounder

En studsmatta är en mini studsmatta. Detta är en skonsamma form av hopp som kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Mini trampolin byggdes speciellt för viktminskning och fitness. Du kan öka mängden kalorier du bränner genom att hoppa rep på studsmatta, skuggboxning eller lyfta benen som om du körde. Detta kan också vara en rolig övning för barn eller tonåringar.