XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur många mil ska jag göra på en stillastående cykel för effektiv viktminskning?


Med hjälp av en stillastående cykel är ett roligt och effektivt sätt att öka din kondition och gå ner i vikt på vägen. Men helt enkelt rida ett föreskrivet antal miles på cykeln kommer inte nödvändigtvis att få dig till dina mål. Ompröva din mätning av cykel framgång, att träningen stil och dina cykelinställningar att du får ut det mesta av din tid på cykeln.

Miles vs. Minuter

Även om du kanske tror att det bästa måttet på cykling kondition är antalet miles förda, det är faktiskt inte fallet. Det är viktigare för dig att öka mängden tid som du kan spendera på en puls som aerobt är utmanande för dig. Det är aerob aktivitet som hjälper dig att gå ner i vikt, inte bara täcker miles. Du har förmodligen kommer att öka antalet miles du kan rida över tiden, men den viktigaste faktorn att överväga är tid, inte avstånd. Total träningstid på cykel är också mer kritisk när du börjar göra en mängd olika typer av träning på cykeln för att bygga din kondition och påskynda din viktminskning.

Typer av pass

Ridning stillastående cykel i 30 minuter kan innebära en hel del olika saker. På 30 minuter kan du rida fyra eller fem miles på en långsam och lätt takt. Du kan också rida 10 miles på en måttligt snabb takt. I ett träningspass som syftar till att simulera cykling på kullar, men du kan bara omfatta tre eller fyra miles i samma 30 minuter. Var och en av dessa typer av träning kommer att ge dig en annan fitness utmaning. Dessutom bör du försöka att integrera dessa olika typer av träning i ditt schema för att hjälpa dig gå ner i vikt. Ridning i långsam takt med lite motstånd på stillastående cykel kommer att bränna kalorier, men färre och färre som du får kondition. Göra intervallpass som kräver antingen korta skurar av hastighet eller korta insatser vid högre motstånd (som klättring kullar) kommer att bränna mer kalorier än en träning som är allt på en takt. Intervallträning har också visat att snabba viktminskning i ett flertal studier, inklusive en 2007 UCLA studie som inkluderade människor ridning stationära cyklar.

andra överväganden

Men länge eller långt du rida på stillastående cykel, inte ta genvägar till viktminskning genom att skada dig själv på andra sätt. När du använder en stillastående cykel kan vara ett bra sätt att utöva och gå ner i vikt, är det viktigt att förhindra knäskador, överkroppen ömhet och trötthet genom att justera inställningarna varje gång du får på cykeln. Kontrollera passningen av stillastående cykel noga innan du börjar träningen genom att säkerställa att din plats är på lämplig höjd och styret är ett bekvämt avstånd från sätet. Som du gå ner i vikt, särskilt uppmärksamma en förlängning av benen (som bör vara bara nästan en hel förlängning, aldrig låsa knäet under tramp) och din förmåga att nå styret som benen tona upp och magen minskar. Dessa fysiska förändringar kan behöva justeras cykel.