XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur du gör din egen Protein Energidrycker

Kommersiellt köpt proteinenergidrycker kan vara dyrt, hög i koffein och packad med socker. Ett bra alternativ, dock, är att göra din egen proteinenergidrycker hemma. Du kommer att kunna kontrollera vilka ingredienser du inkludera, och du kommer förmodligen spara lite pengar, liksom. Rätt ingredienser kommer att lägga ett uppsving av viktiga näringsämnen, också.

Börja med Protein

Proteinpulver är lätt att piska in en energi dryck, men det finns flera sorter att välja mellan, och alla har sina för- och nackdelar. Vassle, kasein, soja och ägg proteinpulver är alla tillgängliga. Med undantag av soja är varje också en hög kvalitet proteinkälla, vilket innebär att varje innehåller alla åtta av de essentiella aminosyrorna. Vassleprotein rötas snabbare än de andra typerna, enligt Mike Greenwood, författare till "Kosttillskott i Sport och motion." Sojaprotein pulver innehåller antioxidanter, och äggprotein är lättast att smälta in i en drink, men det är också den typ som inte smakar mycket bra.

protein~~POS=TRUNC

Mängden protein i pulvret varierar beroende på vilken typ som används. En kula, som är lika med 34 gram vassleprotein kan innehålla så mycket som 24 gram protein, vilket är 52 procent av de 46 gram protein kvinnor behöver varje dag och 43 procent av de 56 gram män kräver dagligen. Andra typer av proteinpulver kan innehålla något mindre eller något mer per skopa. En skopa är den vanligaste betjäna storleken för ett protein drink.

Öka energi

Proteinet i din energi dryck kommer bidra till att öka din energi, men det finns ytterligare näringsämnen som också kommer att ge dig en snabb pick-me-up. Till exempel är järn en viktig mineral, och när du är bristfällig kan orsaka svaghet och trötthet. Lägg bladgrönsaker, såsom spenat, till energidryck för att öka järnhalten. B-vitaminer hjälper också energiförsörjning och linfrön och vetegräs är två bra källor. Koffein är en annan energigivande ingrediens, och lägga bryggt svart te är ett sätt att öka innehållet av din energi dryck koffein. Pulver B-vitaminer eller koffeintillskott finns på många hälsokostbutiker, och de kommer att fungera lika bra.

Lägg till hälsosamma ingredienser

Mutter smör, såsom jordnötssmör, kommer att öka fiberinnehållet i din energi dryck, som kommer att bidra till drycken känner sig mer tillfredställande. Lindsay Sullivan och Bill Summers, författare av "paleolitisk kost: Gräva djupare i den ursprungliga människans kost och Paleo recept," föreslår mandel smör. Frukt och grönsaker, såsom bananer, persikor, bär, kokta morötter och ångad squash, kommer att öka kalium, vitamin A och folat innehållet på din energi dryck utan att lägga många kalorier. Frukt är naturligt söt, liksom, vilket innebär att du kan hoppa över tillsatt socker för att hålla drycken så näringsrik som möjligt.

Kom ihåg några viktiga saker

Experimentera med olika kombinationer av proteinpulver och tillsatta ingredienser för att hitta smaker du gillar. Till exempel kombinera vanilj smaksatt proteinpulver med blåbär, mandel smör och mandelmjölk eller choklad-smaksatt proteinpulver med jordgubbar och lättmjölk som två goda smakkombinationer. För bästa resultat, gör din proteinenergidrycker i en mixer eftersom det kommer att se till att alla ingredienser är väl införlivade. Lägg flytande ingredienser en liten mängd i taget för att hjälpa dig att uppnå konsistens du vill. Fråga alltid din läkare innan du använder pulver tillskott för att vara säker på att de är säkra för dig och att du använder en lämplig mängd.

tips

  • Frysa dina bananer eller bär i förväg för att göra din proteindrink tjock och frostiga.