XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur designa din egen Lacrosse Handskar


Lacrosse är en av de mer fysiska full kontakt lagsporter, och spelarna bär lite skydd jämfört med andra kontaktsporter som hockey. Lacrossespelare har möjlighet att lägga till lite personlig prägel på spelet tid garderob genom att anpassa sina handskar, ge dem lite mer synlighet på fältet eller i rutan. Krigare, Brine och Gait är tre av de bästa lacrosse redskap tillverkare som gör handsken anpassning med online-mallar som säkerställer att kunden får handskarna av sina drömmar.

Instruktioner

1 Välj ett företag produktlinje. Logga in på bolagets hemsida och klicka på produkter, klicka på handskar för att öppna online katalog av erbjudanden (Observera att endast män äldre och yngre handskar finns för anpassning. Från och med 2010, kan kvinnor handskar inte anpassas).

2 Bläddra igenom de tillgängliga handskar och välja ett par. Klicka på "Custom" eller "skräddarsy" rutan ligger på sidan.

3 Välj typ ordning (enda par eller lag) och kvantiteten och modell (vanlig eller målvakt) av handskarna önskade. Välj din färg val för zon 1, eller den primära färgen av handsken.

4 Välj färg för Zon 2, eller handskens sekundär färg (vanligtvis är detta färgen på den presenterade bilden). Välj din färg för zon 3, som accenter grafiken. Skriv in ditt namn och spelarnummer i den medföljande fälten och välja färg om du vill att denna information broderat på handskarna.

5 Välj om du vill inkludera ditt team grafik, som du måste ge när du skickar beställningen (Observera att inte alla tillverkare erbjuder denna möjlighet). Fyll i de återstående fälten (namn, postadress och eventuella anteckningar som du kan ha).